Ιπτάμενοι ειδικοί σύμβουλοι και Υπουργός Υγείας

ptiseis_eggrafo_01Αναρωτιέμαι σε περίοδο τόσο μεγάλης οικονομικής κρίσης για ποιον ακριβώς λόγο είναι απαραίτητα τόσα πολλά ταξίδια στο εξωτερικό και μάλιστα όχι με έναν αλλά με δύο ειδικούς συμβούλους εκτός από τον ίδιο τον Υπουργό Υγείας. >>>


Λισσαβώνα, Νέα Υόρκη και τώρα κάπου αλλού πιθανόν στο Ρίο για την συνάντηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, ο κ Κουτσουρελάκης Κωνσταντίνος εκπροσωπεί το Υπουργείο Υγείας μαζί με άλλον έναν κάθε φορά συνεργάτη του Υπουργείου.

ptiseis_eggrafo_01
Βέβαια δεν έχουμε κάποια επιδημία σε εξέλιξη άρα οι 16.000 για τη μεταφορά και διαμονή τριων ατόμων (ειδικών συνεργατών) συν του Υπουργού Υγείας ίσως –λέμε- να μην ήταν τόσο απαραίτητη.
Φυσικά είμαστε έτοιμοι να πληροφορηθούμε τα συμπεράσματα από προηγούμενα ταξίδια του κ Κουτσουρελάκη στη Λισσαβώνα και στη Νέα Υόρκη λίγους μήνες πριν.
Επίσης είμαστε όλο αυτιά για να μάθουμε ποια ακριβώς είναι η ειδικότητα του ειδικού συνεργάτη του Υπουργείου...
Όπως επίσης γιατί στο πρόσφατο ταξίδι των 16.000 ευρώ συνοδεύει τον κ Κουτσουρελάκη και τον κ Υπουργό ένας ακόμη ειδικός συνεργάτης πάλι του υπουργείου με το ...κωδικό όνομα Χρήστου Β. Μήπως θα έπρεπε να αναγράφονταν όλο;

ptiseis_eggrafo_02
Μήπως επίσης θα έπρεπε –μέρες που είναι- όλων τα εισιτήρια να έχουν την ίδια τιμή ;
Για τού λόγου το αληθές αλιεύσαμε από τη diavgeia αυτό.
Υπάρχουν κι άλλα πολύ ενδιαφέροντα.
Βεβαίως κύριοι και κυρίες οι πολίτες όχι μόνο φωνάζουν και αγανακτούν, αλλά ψάχνουν κιόλας. Κι αναρωτιούνται.
Με τιμή
Στελίνα Μαργαριτίδου
Δημοσιογράφος 

Σχόλια