Λιποθυμούν από ασιτία παιδιά σε σχολεία της Αθήνας!

mathites_01Λες και γυρίσαμε στη δεκαετία του '40! Ακόμα και κρούσματα λιποθυμίας μαθητών από ασιτία εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι οικογένειές τους καταγράφονται σε σχολεία της πρωτεύουσας. 

  

Ακούγονται απίστευτα αυτά που περιγράφονται στην ανακοίνωση του Α' Συλλόγου Εκπαιδευτικών Αθηνών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται πολλά παιδιά...

Η ανακοίνωση, που δημοσιεύτηκε στη LIFO, κάνει λόγο για αυτοκτονία άνεργου γονιού μαθητών από σχολείο της περιοχής, αλλά και κρούσματα λιποθυμίας μικρών μαθητών που έπασχαν από ασιτία σε σχολεία του 6ου Διαμερίσματος.

"Είναι η επιτακτική ανάγκη συνεργασίας και συντονισμού όλων των σωματείων και φορέων της περιοχής για την ανάσχεση της λαίλαπας των αντιλαϊκών μέτρων", αναφέρει η ανακοίνωση.

Οι Σύλλογοι εκπαιδευτικών, γονέων και κατοίκων στην περιοχή Αμπελοκήπων - Ερυθρού -Πολυγώνου οργανώνουν εκδήλωση διαμαρτυρίας το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, στις 11 το πρωί στην πλατεία Πανόρμου προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τα όσα συμβαίνουν στα σχολεία.


από το www.difernews.gr

Σχόλια

  1. Δυστυχώς είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερο από 100 χρόνια που οι Γερμανοί λιμοκτονούν τον Ελληνικό λαό. Παρόλα αυτά όμως εμείς με καμάρι επιδεικνύουμε τις Mercedes, BMW, AUDI, OPEL, VW των οποίων είμαστε κάτοχοι δίνοντας ψωμί σε αυτων τα παιδιά και όχι στα δικά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.