Kαλεσμένος στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» ήταν ο Χάρης Ρώμας. Ο ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα... Αναφέρθηκε στην επιλογή του να ασχοληθεί με την υποκριτική και όχι την ιατρική. Αποκάλυψε πως η ιατρική ήταν, ήταν το όνειρο του πατέρα του ο οποίος δεν συμφωνούσε με την ενασχόληση του γιου του με την υποκριτική γι΄αυτό και δεν του επέτρεψε να χρησιμοποιήσει το επίθετό του. Το Ρώμας είναι το επίθετο της μητέρας του, διευκρίνισε ο ηθοποιός.
Μίλησε για την τηλεόραση και τα ριάλιτι, αλλά και τα τούρκικα σίριαλ που έχουν κατακλύσει την ελληνική τηλεόραση τα οποία είπε πως δεν παρακολουθεί.
Μίλησε για την επιλογή του να απέχει από την τηλεόραση και να αφοσιωθεί στο θέατρο, ενώ αποκάλυψε πως του είχαν γίνει προτάσεις για να γίνει παρουσιαστής εκπομπής και παιχνιδιών, αλλά αρνήθηκε.
Δήλωσε πως συζητούσαν με τον ΑΝΤ1 να συνεχίσουν το «Καφέ της Χαράς», αλλά δεν δέχεται να το γυρίσει σε υποδεέστερο τρόπο. Ανέφερε ακόμη πως για τον ίδιο η μεγαλύτερη τηλεοπτική του επιτυχία ήταν το «Δεληγιάννειο παρθεναγωγείο» κι ας μην εκτίναξε τα μηχανάκια της τηλεθέασης. Γεγονός το οποίο το γνώριζε από την αρχή αλλά δεν το είχε εξομολογηθεί ποτέ στο κανάλι.
Δεν παρέλειψε, όμως, να ρίξει ευθύνες στον ΑΝΤ1 για την όχι και τόσο καλή τηλεθέαση του συγκεκριμένοι σήριαλ λέγοντας πως εκείνη τη σεζόν είχε αλλάξει το προφίλ του καναλιού σε αντίθεση με τον Mega, που κρατάει σταθερή την ζώνη της μυθοπλασίας.