Πέντε άτομα συνελήφθησαν χθες λίγο πριν από τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό και πριν την άφιξη της ομάδας του Παναθηναϊκού. Τα επεισόδια συνέβησαν έξω από το γήπεδο στη βόρεια πλευρά του γηπέδου. Οι οπαδοί επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις με μολότοφ, στις φιάλες των οποίων υπήρχαν προσαρμοσμένες κροτίδες, φωτοβολίδες με ειδικές συσκευές εκτόξευσης, μπουκάλια, πέτρες, σίδερα και άλλα αντικείμενα. 






Ακολούθησε συμπλοκή των ατόμων με την αστυνομία, στη συνέχεια οι οπαδοί υποχώρησαν και αναμείχθηκαν με τους φιλάθλους οι οποίοι εκείνη την ώρα προσέρχονταν στο γήπεδο. 
Σύμφωνα με την αστυνομία συνελήφθησαν πέντε άτομα, ηλικιών από 19 έως και 45 χρόνων. Από τα αντικείμενα που πετούσαν οι ταραξίες τραυματίστηκε μια ηλικιωμένη γυναίκα και 12 αστυνομικοί. 
Κατασχέθηκαν δύο άθικτοι αυτοσχέδιοι εμπρηστικοί μηχανισμοί, δηλαδή βόμβες μολότοφ. 
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία με τις κατά περίσταση κατηγορίες της παράβασης των Νόμων για «Αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις», του Νόμου «περί Όπλων», «περί Φωτοβολίδων», για Παραβάσεις «σχετικές με εκρηκτικές ύλες», για «Διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς», για «Διατάραξη κοινής ειρήνης», για «Επικίνδυνες σωματικές βλάβες», για «Απόπειρα επικίνδυνων σωματικών βλαβών» και για «Έκρηξη». 
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.