Στους δρόμους οι αστυνομικοί, αλλά όχι για… περιπολίες

poreia_astynomikwn_02Κινητοποιήσεις προαναγγέλλουν οι αστυνομικοί, καθώς, όπως επισημαίνουν «σφαγιάζεται ο μισθός των υπηρετούντων στα Σώματα Ασφαλείας».

 

Το Γενικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) σε συνεδρίασή του αποφάσισε να προετοιμαστεί πανελλαδική κινητοποίηση όσων υπηρετούν στα Σώματα Ασφαλείας για τις 9 Σεπτεμβρίου 2011 στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια λειτουργίας της Διεθνούς Εκθέσεως.

Στο Γενικό Συμβούλιο έκανε παρέμβαση και ο αρχηγός της Αστυνομίας Αντιστράτηγος Ελευθέριος Οικονόμου, ο οποίος τόνισε ότι το μισθολόγιο θέλει προσέγγιση από ανθρώπους που λαμβάνουν υπόψη τα νέα δεδομένα και θα λαμβάνουν υπόψη ότι ζούμε σε μια περίοδο διαρκών περικοπών.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ, στο επόμενο τρίμηνο αναμένονται νέες μειώσεις στους μισθούς με περικοπές επιδομάτων κ.λπ.

Οι συνδικαλιστές των Σωμάτων Ασφαλείας συναντήθηκαν και με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών κ. Πλασκοβίτη και ζήτησαν συνάντηση και με τον υπουργό Ευάγγελο Βενιζέλο.

Σχόλια