italia_Knezevic_2012748cΤο ΄κανε, πάλι, το θαύμα του, ο Καβαλιέρε… Μανεκέν από το Μαυροβούνιο υποστηρίζει σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Λα Ρεπούμπλικα ότι είναι η «αρραβωνιαστικιά» του Ιταλού πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι!

 

«Είμαι η αρραβωνιαστικιά του Μπερλουσκόνι και ζω στο Άρκορε. Είμαστε μαζί από την εποχή της υπόθεσης Νοέμι (τον Μάιο του 2009), όταν χώρισε από τη γυναίκα του», δήλωσε η 20χρονη Καταρίνα Κνέζεβιτς(δεξιά στη φωτογραφία), πρώην υποψήφια για τον τίτλο Μις Μαυροβούνιο.

Η Καταρίνα είπε ότι γνώρισε τον Μπερλουσκόνι όταν ήταν 18 ετών, στις αρχές Μαΐου του 2009. Εκείνος είχε μόλις χωρίσει.

Δηλώνει πως τον ακολουθεί παντού –κι ας μην τους έχουν φωτογραφίσει μαζί- κι ότι η διαφορά ηλικίας (ο Καβαλιέρε είναι “πατημένα” 75) δεν είναι πρόβλημα! «Ένας τόσο εκπληκτικός άνθρωπος θα μπορούσε να είναι και 100 χρονών, για μένα θα ήταν το ίδιο», είπε.

Θα μας πείτε “και πού το πρόβλημα”; Σύμφωνα, όμως, με τα λεγόμενα της νεαράς, είναι γεννημένη στις 21 Μαΐου 1991. Άρα, όταν άρχισε η –υποτιθέμενη- σχέση τους, ήταν… ανήλικη!

Πάντως, κάποιοι που ξέρουν και τον Μπερλουσκόνι και την Κνέζεβιτς, κάνουν λόγο για «μια επικίνδυνη τρελή» που «πιέζει» τον Μπερλουσκόνι. Η ίδια λέει πως αυτά τα λένε γυναίκες, που είναι «ζηλιάρες». Προσθέτει πως «λένε ό,τι να 'ναι για μένα επειδή θα ήθελαν να ήταν στη θέση μου αλλά δεν τα κατάφεραν».