Maggette_afixi_01Πλημμυρισμένο από φίλους του ΠΑΟΚ ήταν το αεροδρόμιο Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη. Ο λόγος ακούει στο όνομα… Κόρεϊ Μαγκέτι! Ένας πραγματικός σούπερ σταρ του ΝΒΑ, ο οποίος, όταν είδε τον κόσμο, παραδέχτηκε:

"Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα, μάλλον θα είναι εύκολη η απόφαση μου"! Λέτε να τον δούμε, τελικά, στα ασπρόμαυρα;

Ενθουσιασμός, συνθήματα και καπνογόνα. Αυτό ήταν το… τρίπτυχο της επιτυχίας, που θα μετρήσει, από ότι φαίνεται, στην απόφαση του Μαγκέτι. Μαζί, φυσικά, με την… Βυζαντινή Ιστορία της πόλης, στην οποία θέλει να εντρυφήσει ο νεαρός!

Maggette_afixi_02Ο αμερικάνος έφτασε στην Ελλάδα για να συζητήσει με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ το ενδεχόμενο συνεργασίας τους. Η υποδοχή, όμως, ήταν αυτή που τον ξεσήκωσε.

"Πρόκειται για μία πολύ μεγάλη πρόκληση, καθώς είναι κάτι διαφορετικό στην καριέρα μου. Ανυπομονώ να γνωρίσω την κουλτούρα του ευρωπαϊκού μπάσκετ", ήταν τα πρώτα λόγια του 32χρονου αμερικάνου. Κι όπως ήταν φυσικό, άφησε ελπίδες!

"Ηρθα να μιλήσω με τον προπονητή, να δω τις εγκαταστάσεις και την πόλη. Να δω την ομάδα. Έχω διαβάσει ήδη πολλά για τον ΠΑΟΚ, αλλά αυτό που με έχει εντυπωσιάσει περισσότερο από όλα είναι ο κόσμος. Είναι πραγματικά απίστευτο το πως λατρεύουν την ομάδα τους. Δεν το έχω ξαναδεί. Δεν θα αργήσω να πάρω την απόφασή μου, που από ότι φαίνεται θα είναι απλή και εύκολη", είπε ο Μαγκέτι.

Αυτήν την ώρα η διοίκηση του ΠΑΟΚ παραθέτει δείπνο στον ΝΒΑer. Στο τέλος θα συζητήσουν το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει ο παίκτης στην τριήμερη παραμονή του στη Θεσσαλονίκη. Ζήτησε να ξεναγηθεί σε εκκλησίες και μνημεία, καθώς και στα μουσεία της πόλης!