4paidikoΜε ένα ζεστό χειροκρότημα υποδέχθηκαν οι δημότες του Παύλου Μελά, την θεατρική παράσταση Ανδρομάχη, η οποία έλαβε χώρα το βράδυ της Δευτέρας, 29 Αυγούστου, στο θερινό θέατρο των Βυζαντινών Νερόμυλων, στην Πολίχνη.

 

Δεκάδες πολίτες, παρακολούθησαν υπό το φως των αστεριών την θεατρική τραγωδία του Ευριπίδη, από ηθοποιούς του Οργανισμού Ελληνικού Θεάτρου «Αιχμή».

Η παράσταση δόθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ζωή στη γειτονιά, ομορφιά στην πόλη», οι οποίες ξεκίνησαν την Δευτέρα 22 Αυγούστου και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου. Παραστάσεις καραγκιόζη, συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις είναι κάποιες από τις εκδηλώσεις, οι οποίες έχουν προγραμματιστεί, ενώ θα πραγματοποιηθεί και ένα τριήμερο λαϊκού πολιτισμού, αφιερωμένο στον Πόντο.

«Ο κύκλος εκδηλώσεων “Ζωή στη γειτονιά, ομορφιά στην πόλη”, αποτελεί μια ευκαιρία για όλους τους δημότες της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να γνωρίσουν τους όμορφους χώρους των Δυτικών Συνοικιών, να παρακολουθήσουν πολιτιστικά δρώμενα και να απολαύσουν δημιουργικές βραδιές. Ευελπιστούμε κάθε χρόνο ο παραπάνω θεσμός να γίνεται περισσότερο θελκτικός και να γνωρίζει μεγαλύτερη απήχηση. Στηρίζουμε τον πολιτισμό, την δημιουργία, την επιμόρφωση και πολιτιστική ανάταση» τόνισε ο δήμαρχος Παύλου Μελά, Διαμαντής Παπαδόπουλος.