“Καθάρισε” την πλατεία Λευκού Πύργου ο δήμος

aganaktismenoi_20110524_01Επιβεβαιώθηκαν πλήρως τα δημοσιεύματα της “Μακεδονίας” και του “Αγγελιοφόρου” της περασμένης εβδομάδας. Τα ξημερώματα, η δημοτική αστυνομία, συνεπικουρούμενη από άνδρες των ΜΑΤ, ξήλωσαν τις σκηνές των “Αγανακτισμένων” από την πλατεία Λευκού Πύργου.


Η ανακοίνωση κάνει λόγο για “συντονισμένη επιχείρηση της δημοτικής αστυνομίας και της αστυνομίας”. Μια επιχείρηση που άρχισε στις 05:50 και διήρκεσε ως τις 07:40(μία ώρα και 50 λεπτά)… Πάντα σύμφωνα με την ανακοίνωση “τα συνεργεία του δήμου Θεσσαλονίκης γέμισαν 15 φορτηγά με σκηνές και άχρηστα υλικά, που είχαν συσσωρευτεί στην περιοχή”.
Οι αστυνομικές αρχές, προχώρησαν σε πέντε προσαγωγές, οι οποίες αναμένεται να μετατραπούν σε συλλήψεις, σχετικά με παραβάσεις νόμων που σχετίζονται με διατάξεις του νόμου περί αρχαιοτήτων, αλλά και για “υποβάθμιση περιβάλλοντος”.

Δ.Μ.

Σχόλια

  1. Αλήτες! Σιγά μην πήγαιναν άλλη ώρα που θα είχε και περισσότερο κόσμο.
    Αλλά μια σωστή εκκαθάριση στο δήμο να δούμε ποιος θα κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.