Έληξε, πριν από λίγο, η σημερινή κινητοποίηση των ιδιοκτητών Ταξί της Θεσσαλονίκης και, ήδη, επιστρέφουν στην πόλη, αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους.

Σήμερα, οι ιδιοκτήτες Ταξί πραγματοποίησαν πορεία με τα οχήματά τους, κινούμενοι με ιδιαίτερα χαμηλές ταχύτητες, από τη Θεσσαλονίκη ως τα Νέα Μουδανιά. Εκεί έληξε και η κινητοποίησή τους κι επιστρέφουν, πλέον, στη Θεσσαλονίκη, με κανονικές ταχύτητες.
"Δυστυχώς, ο υπουργός επιμένει να μην μας ακούει και να θέλει να παραπέμψει το θέμα στα τέλη Αυγούστου. Δεν θα καθίσουμε με σταυρωμένα τα χέρια και θα συνεχίσουμε τις κινητοποιήσεις μας", δήλωσε στη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης ο αντιπρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Θεσσαλονίκης "Ο Ερμής", Δημήτρης Καρατάκης.
Στην επισήμανση ότι από τις κινητοποιήσεις των ταξιτζήδων πλήττονται κι άλλοι κλάδοι εργαζομένων, ο κ. Καρατάκης απαντά: "Προσπαθούμε να μην επηρεάζουμε τη ζωή της πόλης κι ως τώρα τα ΄χουμε καταφέρει. Εκτός από μία πορεία με τα οχήματά μας και έναν συμβολικό αποκλεισμό, που διήρκεσε 15 λεπτά, του αεροδρομίου Μακεδονία, δεν έχουμε προκαλέσει κανένα πρόβλημα".
Όσο για την μορφή των μελλοντικών κινητοποιήσεών τους, τηρεί -κι αυτός- σιγήν ιχθύος κι επισημαίνει: "Η κάθε πόλη αποφασίζει από μόνη της πώς θα αντιδράσει".