Τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων

Ποια θέματα κυριαρχούν: οι αντιπαραθέσεις στο μαραθώνιο Ατυπο Υπουργικό Συμβούλιο για το Μεσοπρόθεσμο και το ανοιχτό ενδεχόμενο για δημοψήφισμα, η περικοπή κατά 30% του εφάπαξ στο Δημόσιο, οι μειώσεις των μισθών και οι αυξήσεις των φόρων που θα γίνουν αισθητές από τον Ιούλιο.Πρωτοσέλιδος βασικός τίτλος:ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Ελλάδα - Κίνα όλο και πιο κοντά".ΑΥΡΙΑΝΗ: "Να παραιτηθούν όσοι βουλευτές διαφωνούν με το κατάντημα της χώρας".ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Χλιδή στη Βενετία. Ο Πάγκαλος σε... γόνδολα".ΕΘΝΟΣ: "Ενστάσεις για απολύσεις - αφορολόγητο".


ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Σατανικό σχέδιο των Illuminati για να πούμε το νερό νεράκι!
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: "Γιώργο είσαι αλαζόνας. Η χώρα χρειάζεται κυβέρνηση συνεργασίας".ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Σφαγή εφάπαξ 30% και αναδρομικά".


ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Φορτώνουν την αποτυχία ο ένας στον άλλον".ΕΣΤΙΑ: "Παραλογισμοί με την φορολογία".


Η ΑΥΓΗ: "Πανικόβλητος κινδυνολογεί με το ευρώ".


Η ΒΡΑΔΥΝΗ: "Περικόπτουν παροχές των ΑμεΑ".Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Εμμονή Παπανδρέου σε δημοψήφισμα".Η ΝΙΚΗ της Δημοκρατίας: " Εντός αναζητούν φόρμουλα για να αντιμετωπίσουν τους βουλευτές. Εκτός οι «Αγανακτισμένοι» ζητούν πολιτική μεταρρύθμιση".Ο ΛΟΓΟΣ: "Μειώνονται οι μισθοί αυξάνονται οι φόροι".ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Ολοι στη γενική απεργία κόντρα στην επιβολή των φρικτών μέτρων".
ΤΑ ΝΕΑ: "Στηρίξτε με! ζητάει ο Γιώργος".City Press: "Μετ΄εμποδίων τα νέα μέτρα".


Metro: "Παράθυρο για δημοψήφισμα".ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: "Δημοψήφισμα αποφάσισε ο Παπανδρέου"


ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: "Το τοπίο της αγανάκτησης".


ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: "Φακιρικά Παπανδρέου".


ESPRESSO: "Γλύτωσε από θαύμα η γυναίκα-θρύλος του πενταγράμμου".

Σχόλια