robopoulos1-458x315Προσωπικά ήμασταν σίγουροι πως, ένας – ένας, οι επαναστάτες του ΠΑΣΟΚ θα άλλαζαν ρότα. Άλλος ένας που ανέκρουσε πρύμναν, είναι και ο βουλευτής Θεσσαλονίκης, Θωμάς Ρομπόπουλος, ο οποίος μίλησε, το πρωί, στον Alter κι εξέφρασε την πρόθεσή του να ψηφίσει τελικά το Μεσοπρόθεσμο. …>>>

«Εγώ πάνω από την εθνική μου αξιοπρέπεια, βάζω το δημόσιο συμφέρον», δήλωσε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης. Η αλήθεια είναι πως, σε σχέση με τη χθεσινή δήλωση της Βάσως Παπανδρέου, περί πιστολιού και μαχαιριού, η κυβίσθηση του κ. Ρομπόπουλου είναι άγαρμπη. Τιμωρείται με αρκετούς βαθυμούς ποινής. Αντίθετα, η κ. Παπανδρέου, τα κατάφερε με χάρη Μελισσανίδη (συγνώμη Ιωάννη, αλλά γνωρίζω ότι και μεγαλοπρέπεια ανθρώπου διαθέτεις και χιούμορ, για να καταλάβεις πώς χρησιμοποιώ το όνομά σου).
Μιλώντας στο ίδιο κανάλι, ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος επίσης είχε εκφράσει την δυσαρέσκειά του για τα νέα μέτρα, σημείωσε ότι διατηρεί τις ενστάσεις του. «Θα μιλήσω στη Βουλή σε λίγη ώρα...και εκεί θα ακούσετε τι θα πω ... Πάντως οι ενστάσεις μου παραμένουν», είπε ο κ. Κουρουμπλής.