astinomikos1Στο νοσοκομείο Βέροιας νοσηλεύεται 28χρονος Βούλγαρος, ο οποίος τραυματίστηκε χθες το πρωί, σε συμπλοκή Ελλήνων και Βουλγάρων, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. >>>

 

Για την υπόθεση η αστυνομία έχει συλλάβει τρεις Έλληνες, ηλικίας 45, 44 και 23 ετών και τρεις Βουλγάρους ηλικίας 33, 32, 20 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για επικίνδυνη σωματική βλάβη, για διατάραξη οικιακής ειρήνης και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.  

Σύμφωνα με την αστυνομία, το βράδυ της Παρασκευής, οι τρεις Έλληνες κι οι τρεις Βούλγαροι, που βρίσκονταν στο σπίτι του 28χρονου (ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά) πιάστηκαν στα χέρια κι έδερναν ανηλεώς ο ένας τον άλλον. Λίγο αργότερα, το επεισόδιο… μεταφέρθηκε στο σπίτι του 45χρονου Έλληνα, όπου πήγαν οι Βούλγαροι για να… πάρουν εκδίκηση, για τον ομοεθνή τους που είχε τραυματιστεί σοβαρά!

Η αστυνομία εκτιμά πως η συμπλοκή είχε ως αίτιο οικονομικές διαφορές των δύο ομάδων. Εκτός του 28χρονου, ελαφρά τραυματίστηκε και μία 21χρονη.

Επίσης, από την προανάκριση προέκυψε ότι σε βάρος του 32χρονου Βούλγαρου που συνελήφθη, έχει εκδοθεί από τις Δικαστικές Αρχές της Βουλγαρίας Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης για κλοπές.

Οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας, ενώ ο 32χρονος αλλοδαπός θα οδηγηθεί και στον Εισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης.