tremopoulos_tsiliggeridou_01Καμπάνια για να βοηθήσουν οι Γερμανοί τον ελληνικό τουρισμό, έκαναν οι Οικολόγοι Πράσινοι της Γερμανίας, μέσω της Γερμανικής Κεντρικής Κρατικής Τράπεζας. Αυτό υπογράμμισε, ο ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων Μ. Τρεμόπουλος, σε …>>>

συνέντευξη που του πήρε στις Βρυξέλλες, η δημοσιογράφος της TV100 Κική Τσιλιγγερίδου.

“Το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα απέτυχε. Εφαρμόστηκε μια νεοφιλελεύθερη συνταγή του ΔΝΤ που οδήγησαν και άλλες χώρες σε σοβαρότατες ανακατατάξεις στον οικονομικό, τον κοινωνικό και τον πολιτικό ιστό. Κόμματα εξαφανίστηκαν, ακροδεξιές ιδέες πέρασαν μπροστά. Αυτή η πολιτική, εκτός του ότι είναι αντικοινωνική, στο τέλος δεν έχει και αποτέλεσμα”, τόνισε ο κ. Τρεμόπουλος.

Ο κ. Τρεμόπουλος θύμισε ότι ήταν το κόμμα που είχε πει '”όχι” στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και τώρα δικαιώθηκαν.

Όσον αφορά το θέμα των πρόωρων εκλογών, αφού υποστήριξε ότι το ποσοστό των Οικολόγων Πράσινων, με τις αναγωγές, είναι στο 3,5%, πρόσθεσε: “Αυτό δε λύνει το πρόβλημα της χώρας”. Ζήτησε να δημιουργηθεί “συγκεκριμένη πλατφόρμα”, κάτι που “αυτήν τη στιγμή δε φαίνεται να υπάρχει”, επισημαίνοντας πως “κάποιες δυνάμεις προσανατολίζονται σε κατεύθυνση παραπλήσια της δικής μας, ενώ άλλοι δε βλέπουν λύση την έξοδο από την Ευρωζώνη”. Και τόνισε:

“Ζητάμε αλλαγή πολιτικών κι όχι προσώπων.

Δείτε όλη τη συνέντευξη: