paok_proti_20110627_01Ακόμη και πανό με το παραπάνω σύνθημα κρέμασαν στην… κατάμεστη Τούμπα οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ! Κατάμεστη (οι εξέδρες από την πλευρά του κέντρου πόλης) για την πρώτη προπόνηση της χρονιάς! …>>>

Τέτοιο πάθος δεν είχε ξαναδεί ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ. Πολλές φορές, άφηνε το ζέσταμα κι έκλεβε ματιές προς την κερκίδα. Και πώς να κάνει διαφορετικά, δηλαδή. Οι φωτογραφίες είναι μάρτυρες για το τι συνέβαινε απόψε στην Τούμπα. Ήταν εκεί πάνω από 12.000 φίλαθλοι του ΠΑΟΚ.

paok_proti_20110627_02Καπνογόνα, συνθήματα, πάθος, αγκαλιές, σημαίες, πανό, τύμπανα, βεγγαλικά, κροτίδες, ακόμη και… αποδοκιμασίες προς τον Παπάζογλου όταν έχασε δύο κλασσικές ευκαιρίες στο οικογενειακό διπλό, είχε η προπόνηση του ΠΑΟΚ.

Πιο πριν, στα αποδυτήρια, ο Μπόλονι μίλησε στους παίκτες. Τους είπε τι θα γίνει ως τις 4 Ιουλίου, που ο ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει για το Ολλανδικό Άρνεμ, όπου και θα έχει την πρώτη φάση της προετοιμασίας του. Αμέσως μετά έδωσε άδεια στον Σαλπιγγίδη, ο οποίος είναι και ο πιο καταπονημένος παίκτης της ομάδας.

Από την πρώτη έλειπαν (όλοι δικαιολογημένοι) οι Γκαρσία, Κοντρέρας, Βιτόλο και Λίνο.

paok_proti_20110627_03