metro_tunnelΓια θέματα που αφορούν στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης αλλά και για τις εξελίξεις των έργων του Μετρό θα ενημερωθεί το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θεσσαλονίκης κατά την Ειδική Συνεδρίασή του αύριο, Δευτέρα 23 Μαΐου 2011 (στις 2 μετά το μεσημέρι). >>>

 

Στη Συνεδρίαση έχουν κληθεί να παρευρεθούν και να παρέμβουν ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Δ. Ρέππας και ο Υφυπουργός ΥΠΟΜΕΔΙ, κ. Γ. Μαγκριώτης, η διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ Α.Ε.) και η διοίκηση της Αττικό Μετρό Α.Ε, αλλά και οι Δήμαρχοι του Πολεοδομικού Συγκροτήματος, το ΑΠΘ, ο ΣΕΒΕ, ο ΣΒΒΕ, τα Επιμελητήρια της πόλης, ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης και άλλοι φορείς, καθώς και εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων.

Νωρίτερα, ενόψει της συζήτησης στο Δημοτικό Συμβούλιο για την πορεία των έργων του Μετρό, οι δημοτικοί σύμβουλοι και οι πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν εργοτάξια του Μετρό. Η επίσκεψη πραγματοποιείται σε συνεργασία με την εταιρεία Αττικό Μετρό Α.Ε. και τον αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής και Ελεύθερων Χώρων και μέλος του ΔΣ της εταιρείας, Κ. Ζέρβα.