Αύριο οι εκδηλώσεις προώθησης της Γυμνής Ποδηλατοδρομίας

gimni_podilatodromia_WNBR_2011_Olympion_HDΟ Κινηματογράφος ΟΛΥΜΠΙΟΝ φιλοξενεί τις προβολές της Διεθνούς Γυμνής Ποδηλατοδρομίας αύριο, ΔΕΥΤΕΡΑ 30 Μαϊού 2011 στις 21.00 με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ. Πριν τις προβολές θα γίνει παρουσίαση της δράσης για τους δημοσιογράφους και κοινό και μετά θα ακολουθήσει συζήτηση. >>>

 

Δείτε το spot της 4ης Διεθνούς Γυμνής Ποδηλατοδρομίας η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011 http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150316682924012
Οι προβολές περιλαμβάνουν:

  • Tο βραβευμένο ντοκιμαντέρ στο 11ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης “ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΑΣ” (27’) σε σκηνοθεσία Έλλης Ζερμπίνη, το οποίο παρακολουθεί τις προσπάθειες μίας ομάδας ποδηλατών που θέλησε να φέρει τη δράση αυτή στη Θεσσαλονίκη για πρώτη φορά το 2008. Με αφορμή την πρώτη γυμνή ποδηλατοδρομία στη Θεσσαλονίκη το ντοκιμαντέρ εξετάζει θέματα που αφορούν στην αιτία της διαμαρτυρίας, τον τρόπο με τον οποίο ασχολήθηκαν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης με αυτή, καθώς επίσης και τη στάση της τοπικής ηγεσίας.

Δείτε το trailer http://www.facebook.com/video/video.php?v=72288194011

  • To ντοκιμαντέρ “World Naked bike Ride London 2005” (30’) που παρουσιάζει την πρώτη γυμνή ποδηλατοδρομία που βγήκε στους κεντρικούς δρόμους του Λονδίνου το 2005. Παρακολουθούμε το ιστορικό και την ιδεολογία γύρω από τη Διεθνή Γυμνή Ποδηλατοδρομία, την παγκόσμια διάσταση, καθώς και πως οργανώθηκε και το τι έγινε την ημέρα της δράσης.

  • Επιπλέον προβάλλονται video από την 2η Διεθνή Γυμνή Ποδηλατοδρομία και το 1ο Ποδηλατικό Καρναβάλι σε σκηνοθεσία Ελλη Ζέρμπινη. Από την 3η Διεθνή Γυμνή Ποδηλατοδρομία και το αστικό πείραμα "η Θεσσαλονίκη Αλλιώς" σε σκηνοθεσία Χρήστου Νικολέρη. Οι "Ποδηλάτες της Στέγης" από την ομάδα SFINA σε σκηνοθεσία Μάριου Σπύρογλου.

Πληροφορίες, Δελτίο Τύπου, Radio Spot, Video Spot, Αφίσα, Φωτογραφίες, Video, Ντοκιμαντέρ:

Σελίδα http://www.worldnakedbikeride.gr, Facebook http://facebook.com/wnbr.greece

Facebook Event http://www.facebook.com/event.php?eid=208692555831314

Twitter http://twitter.com/wnbr_greece, E-mail info@worldnakedbikeride.gr

Σχόλια