Κάθε αρχή και δύσκολη…

mitropoleos_pasalakia_20110530_01

Πρώτη μέρα εφαρμογής του μέτρου των ξεχωριστών λωρίδων, σήμερα, αλλά από ότι φαίνεται θα χρειαστεί αρκετός καιρός ώσπου να το συνηθίσουν ορισμένοι Θεσσαλονικείς οδηγοί. >>>

 

mitropoleos_pasalakia_20110530_03Ήδη κάποια πλαστικά πασαλάκια ήταν ξηλωμένα (μάρτυρες οι… φωτογραφίες), ενώ πάρα πολλά είχαν, ήδη, γδαρθεί και οι ανακλαστικές ταινίες τους είχαν ξεκολλήσει, καθώς τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ δε “χωράνε” στη λεωφορειολωρίδα κι όπως διέρχονται ακουμπούν τα πλαστικά προστατευτικά.

mitropoleos_pasalakia_20110530_02Το μεγαλύτερο πρόβλημα, όμως, όπως φαίνεται στην πρώτη φωτογραφία, είναι αυτό με τους διπλοπαρκαρισμένους. Η λωρίδα παρκαρίσματος του δρόμου καλύπτεται από πολύ νωρίς και τα ημιφορτηγά που τροφοδοτούν τα καταστήματα της Μητροπόλεως είναι αναγκασμένα να διπλοπαρκάρουν. Σήμερα, για να αστυνομευθεί το τμήμα του δρόμου από Βογατσικού ως Διαγώνιο, είχαν επιστρατευθεί τέσσερις δημοτικοί αστυνομικοί, οι οποίοι, συνεχώς, απομάκρυναν τους διπλοπαρκαρισμένους.

Από ό,τι φαίνεται, θα χρειαστεί αρκετή υπομονή έως ότου εγκλιματιστούμε στις νέες συνθήκες…

Σχόλια

  1. Αλλη μια φορά ομελέττα χωρίς να σπάσουμε αυγά. Σε εναν δρόμο πού είχε ΚΑΠΟΤΕ 3 λωρίδες, ο Δήμος έδωσε την μία για παρκάρισμα επι πληρωμή (το γνωστό, "αν δεν μπορούμε να λύσουμε το πρόβλημα, τουλάχιστον να κονομάμε"),την άλλη στα λεωφορεία αποκλειστικά (σωστό) και στη τρίτη άφησε να κονταροχτυπιούνται Taxi, φορτοεκφορτώνοντες, απορριματοφόρα, Taxi επαρχίας εξυπηρετούντα νεφροπαθείς, αναίσθητοι high society καφενόβιοι, ΙΧ που πρέπει να ξεφορτώσουν ανήμπορους σε κάποιο απο τα εκατοντάδες ιατρεία της οδού, και φυσικά όποιο ΙΧ απο λάθος επιλογή μπεί στη Μητροπόλεως καθώς ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να στρίψεις δεξιά προς τη Θάλασσα.
    Πιστέψτε με , ΔΕΝ θα είναι η αρχή μόνο δύσκολη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.