tedx_redΑρχίζουν σήμερα οι εργασίες του συνεδρίου TEDxThessaloniki, υπό τον τίτλο «Why Not?» το οποίο διοργανώνεται με την υποστήριξη του ΕΒΕΘ και δίνει έμφαση στην καινοτομία και τη δημιουργικότητα σε διάφορους θεματικούς τομείς, από την τεχνολογία μέχρι τις τέχνες.

 

Οι εργασίες του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν στο κινηματοθέατρο Ολύμπιον, από τις 11 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα, με κόστος συμμετοχής 25 ευρώ κατ΄ άτομο.

Είναι το δεύτερο TEDxThessaloniki, ένα μη κερδοσκοπικό συνέδριο που έχει ως στόχο την προβολή και διάδοση των καινοτόμων και καλών ιδεών στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο.

Η πρώτη ενότητα –«Περιπέτειες στο ανεξερεύνητο»- του TEDxThessaloniki θα ταξιδέψει το κοινό στον κόσμο του ανεξερεύνητου, ενώ θα κεντρίσει το ενδιαφέρον μια νέα εφαρμογή Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και η επένδυση στο απροσδόκητο. «Διαφορετικοί Μαζί», είναι το θέμα της δεύτερης ενότητας και «Ματιές στο μέλλον» της τρίτης όπου θα δοθούν απαντήσεις σε θέματα όπως: Πώς θα διαμορφώσουν

τα κοινωνικά δίκτυα τις ειδήσεις; Τι καλλιεργείται στη χώρα μας και θα τρέφει όλο και περισσότερους αστροναύτες στο διάστημα; Ποιους ταλαντούχους νέους δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να αγνοούμε αν θέλουμε να δημιουργήσουμε μια πιο ευτυχισμένη κοινωνία;


από το www.typosthes.gr