Κριτική Ν.Δ. στο Γ. Μπουτάρη για το πρόβλημα των σκουπιδιών

aporrimatoforo_01Ανικανότητα στο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και την ομάδα του καταλογίζει η Διοικούσα Επιτροπή της Ν.Δ. με αφορμή το πρόβλημα στην αποκομιδή των απορριμμάτων. Η Διοικούσα Επιτροπή ενημερώθηκε από τον …>>>

επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Κώστα Γκιουλέκα, για το πρόβλημα με τα σκουπίδια, που κατηγόρησε για ανεπάρκεια τη δημοτική αρχή, συζήτησε το θέμα και σε ανακοίνωση που εξέδωσε τονίζει μεταξύ άλλων:

«Το αίσχος των σκουπιδιών που βιώνει εδώ και εβδομάδες η Θεσσαλονίκη και ταλαιπωρεί απίστευτα τους Θεσσαλονικείς, απειλώντας ταυτόχρονα ακόμη και αυτή τη δημόσια υγεία, αντανακλά με ακρίβεια την ανικανότητα της Ομάδας Μπουτάρη να διοικήσει το Δήμο Θεσσαλονίκης. Η σημερινή διοίκηση αντί να εργαστεί με πάθος και πρόγραμμα εμπαίζει τον πολίτη. Η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο. Η δημοτική αρχή πρέπει επιτέλους να αντιληφθεί ότι η ανέφελη περίοδος των εύκολων λόγων της αντιπολίτευσης έχει τελειώσει. Τώρα πρέπει επιτέλους να διοικήσει. Και με τις διαπιστώσεις, τα επικοινωνιακά τεχνάσματα και τις εύκολες δικαιολογίες δεν διοικεί κανείς. Άλλωστε ποτέ στο παρελθόν η Θεσσαλονίκη δεν ταλαιπωρήθηκε τόσο έντονα από μία τέτοια κατάσταση παρά το γεγονός ότι διέθετε το ίδιο προσωπικό και τον ίδιο εξοπλισμό. Ίσως επειδή παλαιότερα διέθετε αξιότερη Διοίκηση».


από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια