dendrofiteysi_03Την αντίθεσή της στην δενδροφύτευση που θα γίνει σήμερα στην περιοχή του Αθλητικού πάρκου Πανοράματος με σύνθημα «Αγαπάμε το περιβάλλον» εκφράζει σε ανακοίνωσή της η Λαϊκή Συσπείρωση Πυλαίας-Χορτιάτη.

«Μετά από αίτημα του υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Ε. Βενιζέλου ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη συνδιοργανώνει σήμερα, σε συνεργασία με το 424 ΓΣΝΕ και ιδιωτικό σχολείο, δενδροφύτευση στην περιοχή του Αθλητικού πάρκου Πανοράματος με σύνθημα «Αγαπάμε το περιβάλλον». Είναι υποκριτές. Η κυβέρνηση του πολέμου που συμμετέχει μαζί με το ΝΑΤΟ και βομβαρδίζει το λαό της Λιβύης, που δίνει γη και νερό, παραχωρώντας αεροδρόμια και λιμάνια, στους Ευρωπαίους και Αμερικάνους ιμπεριαλιστές για να προωθήσουν τα συμφέροντα τους και να ελέγξουν τα πετρέλαια έρχονται στον δήμο μας για να μας μιλήσουν για την προστασία του περιβάλλοντος. Μας εμπαίζουν κάνοντας τους φίλους του περιβάλλοντος» τονίζουν στην ανακοίνωσή τους τα μέλη της Λα.Συ.!

Υπογραμμίζουν ότι “η δημοτική αρχή συνεχίζει να προωθεί την ιδιωτική εκπαίδευση. Μετά την στήριξη γνωστού φροντιστηρίου επανέρχεται και διαφημίζει, ακόμα και στις δενδροφυτεύσεις, ιδιωτικό σχολείο” και καταλογίζουν “τεράστιες ευθύνες” στον δήμαρχο Ι. Καϊτετζίδη. “Τα παιδιά μας δεν έχουν καμία δουλειά να δενδροφυτεύουν μαζί με τους συνεργάτες των δολοφόνων ιμπεριαλιστών”, τονίζουν.