vroxi_1Λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με τοπικές βροχές αναμένονται, για σήμερα, Πέμπτη 28 Απριλίου 2011, για τη Μακεδονία και τη Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν σθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί μέχρι …>>>

5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία η θερμοκρασία θα φθάσει τους 15 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες. Πιθανότητα για λίγες τοπικές βροχές. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Επίσης στην Αττική, αναμένονται νεφώσεις με βροχές κατά διαστήματα. Βελτίωση το απόγευμα. Ανεμοι: Βορειοανατολικοί 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο, οι μετεωρολόγοι αναμένουν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σταδιακή βελτίωση στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα προβλέπει για αύριο, Παρασκευή, η ΕΜΥ. Στις υπόλοιπες περιοχές άστατος, κατά περιόδους νεφελώδης καιρός, με σποραδικές βροχές και στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως τις θερμές ώρες της ημέρας. Ανεμοι: Στα δυτικά ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.