deth_pyrgos_ote_1

Ρομποτικές κατασκευές, φάρμα που θα δώσει τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να ενημερωθούν για την παραγωγή ζωοκομικών και φυτικών προϊόντων, αλλά και high-tech παιχνίδια της νέας σεζόν, περιλαμβάνει η 76η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης. …>>>

 

Η ΔΕΘ θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στις 10 με 18 Σεπτεμβρίου. Ο επισκέπτης στη ΔΕΘ θα μπορέσει να δει και τα καινούργια αφιερώματα όπως:

• «Ελλάδα & Επιχειρηματικότητα»: Το θεματικό αυτό αφιέρωμα προβάλλει τα τοπικά παραδοσιακά προϊόντα, τα ήθη και έθιμα, καθώς και την επιχειρηματική ανάπτυξη στην περιφέρεια.

• «Bike Show και Outdoor Activities»: Αφιέρωμα στο αγωνιστικό και κλασικό ποδήλατο και τα αξεσουάρ του, ένδυση-υπόδηση, είδη προστασίας ποδηλάτη, συμπληρώματα διατροφής, ενεργειακά προϊόντα, ποδηλατικές-αθλητικές οργανώσεις, ποδηλατικό τουρισμό και πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων με το ποδήλατο στο επίκεντρο. Θα πλαισιωθεί και από εταιρείες με προϊόντα μοντελισμού, αθλητισμού, κήπου, μουσικά όργανα, φωτογραφία, οικιακών sports (π.χ. επιτραπέζια αντισφαίριση), παιχνίδια και αντικείμενα από διάφορα χόμπι.

• «Domisis» και «Energyland»: Ειδικό αφιέρωμα στα δομικά υλικά, τα πατώματα, τα κουφώματα, τις κατασκευές, τις διαμορφώσεις χώρων και την οικολογική δόμηση. Ακόμη αφιέρωμα στην ενέργεια, την εξοικονόμησή της, τα συστήματα και τις εναλλακτικές μορφές της, τη θέρμανση και ψύξη για κάθε σπίτι ή επαγγελματικό χώρο.

• «Autoland»: Νέα μοντέλα αυτοκινήτων, μοτοσικλετών αξεσουάρ και ανταλλακτικών. Παράλληλα θα διοργανωθεί ειδικό σαλόνι Μεταχειρισμένων Οχημάτων μοτοσικλετών, σκαφών και τροχόσπιτων.

• «Disc Festival»: Γνωστά ονόματα από το καλλιτεχνικό στερέωμα θα δώσουν την ευκαιρία σε όλους τους επισκέπτες να διασκεδάζουν καθημερινά με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ελληνικής μουσικής σκηνής

• «Food Festival»: Διοργάνωση φεστιβάλ γαστρονομίας με τη συμμετοχή γνωστών chef, οι οποίοι θα μαγειρεύουν για το κοινό.

Ακόμη, παράλληλες εκδηλώσεις της ΔEΘ, όπως το «PLANETCINEMA» 3DSHOW, θα περιλαμβάνει προβολές και παρουσιάσεις ελληνικών και ξένων ταινιών, παρουσίαση της νέας τεχνολογίας των κινηματογράφων, promo trailers για ταινίες της νέας σαιζόν, 3D shows, movie bar, happenings, αυτόγραφα από συντελεστές ελληνικών ταινιών και εκθέματα από ταινίες. Ακόμα, θα αναπτυχθεί και η διαδραστική έκθεση πολυμέσων «Ο πλανήτης σε χρειάζεται», που είναι σχεδιασμένη από το Μουσείο Φυσικών Επιστημών του Λονδίνου.

Τιμώμενη χώρα της διοργάνωσης για φέτος θα είναι η Σερβία.

Το εισιτήριο για την ΔΕΘ θα είναι 4 ευρώ.