stratopedo_karatasou_01Το είδαμε κι αυτό! Απίστευτη ιστορία ελληνικής τρέλας, στο δήμο Παύλου Μελά! Κάτοικοι της περιοχής του στρατοπέδου Καρατάσσου, είδαν συνεργείο του δήμου, με αυτοκίνητο στο οποίο αναγράφονταν “Δήμος Πολίχνης”, να εισβάλουν στο στρατόπεδο και να

ξηλώνουν μεταλλικές μπάρες, από τις οροφές των κτισμάτων, τα οποία έχουν κριθεί διατηρητέα! Όταν τους ρώτησαν για ποιο λόγο ξήλωναν τις στέγες και ποιοι ήταν, τους απάντησαν πως το έκαναν με εντολή… δημάρχου!

Όπως, όμως, αποδείχτηκε, ο δήμαρχος –και οι αντιδήμαρχοι- δεν είχαν ιδέα! Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά, Διαμαντής Παπαδόπουλος, ανακοίνωσε πως «η διοίκηση του Δήμου καταδικάζει απερίφραστα την πρωτοβουλία μερίδας δημοτικών υπαλλήλων της Δημοτικής Κοινότητας Πολίχνης να καπηλευτούν την δημόσια περιουσία που βρίσκεται στο στρατόπεδο Καρατάσσου, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές σε κτίρια, που βρίσκονται στο χώρο. Από την πλευρά μας, ως διοίκηση του Παύλου Μελά, θα διενεργήσουμε Ένορκη Διοικητική Εξέταση, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ακεραιότητα του χώρου και να διακριβωθούν τα πραγματικά κίνητρα και πρόσωπα, που προσπαθούν να βλάψουν την εικόνα το μέλλον και την περιουσία του Δήμου. Σε κάθε περίπτωση, είμαστε αποφασισμένοι να εξαντλήσουμε την αυστηρότητα μας», κατέληξε.