Για σήμερα Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011 είναι προγραμματισμένες να γίνουν οι εξής εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη:

 

* Στις 9 πμ, στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης αρχίζει το Συνέδριο του British Council σε συνδιοργάνωση με το δήμο Θεσσαλονίκης

* Στις η 2η συνάντηση διαβούλευσης που θα λάβει χώρα στο Αμφιθέατρο Α. Τσιούμης, της Πολυτεχνικής Σχολής, στοι Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, με τίτλο: Αξιοποίηση των ελαστικών τέλους ζωής στην οδοποιία: Υφιστάμενη κατάσταση στην Ελλάδα και προοπτικές.

* Στις 11 πμ Συνέντευξη Τύπου για το Συνέδριο ECOWEEK 2011 στο Ολύμπιον (πλατεία Αριστοτέλους).

Στις 12 μμ Συνέντευξη Τύπου για ζητήματα απασχόλησης στο νομό Θεσσαλονίκης, θα δώσει η Διοικούσα Επιτροπή Νομού Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας και ο αναπληρωτής τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, Θόδωρος Καράογλου. Η συνέντευξη θα δοθεί στα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής (Μητροπολίτου Ιωσήφ 8, 5ος όροφος).

* Στις 6:30 μμ – 7:30 μμ Εκδήλωση ατόμων που πάσχουν από διαβήτη στο Δημοτικό θέατρο Καλαμαριάς

* Στις 7 μμ το ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης διοργανώνει ανοιχτή ιδεολογική-πολιτική συζήτηση στο Δημαρχείο Νεάπολης (Βενιζέλου125) , με θέμα: «Το νέο οικονομικό και παραγωγικό μοντέλο». Εισηγητές : Λάζαρος Αγγέλου και Δημήτρης Μάρδας

* Στις 7 μμ, συγκέντρωση γονέων για τις συγχωνεύσεις σχολείων του κέντρου, στο 61ο Δημοτικό Σχολείο (Παναγία Φανερωμένη).

* Στις 7:30 μμ στο Ηλέκτρα Παλλάς, εκδήλωση της Δημοκρατικής Αριστεράς. H κεντρική προσυνεδριακή εκδήλωση της Δημοκρατικής Αριστεράς στη Θεσσαλονίκη θα έχει θέμα «Η Ευρώπη στη δίνη της οικονομικής κρίσης –οικονομικές και θεσμικές διέξοδοι», με ομιλητές τους καθηγητές Βαρουφάκη και Α. Μανιτάκη και παρεμβαίνοντες τους Γ. Γεωργάτο και Σ. Παπαθανασίου από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΔΗΜ.ΑΡ.

Στις 8 μμ , στο κτίριο της παλιάς κοινότητας Χορτιάτη, συγκέντρωση της δημοτικής παράταξης «Νέο Πρόσωπο για το Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη» του Ν. Νυφούδη, με θέμα «Ψηφιακή Μετάβαση. Το αύριο για τα πάρκα κεραιών».

* Στις 8 μμ Αφιέρωμα για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του  Tenessee Williams στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη

* Στις 8:15 μμ, η διάλεξη του μαθηματικού, συγγραφέα κ. Τάσου Αποστολίδη, με θέμα: «…Ένα ανάδελφο πρότυπο Σχολείο με εκατόν επτά χρονών προσφορά στην τεχνική και επαγγελματική εκπαίδευση», στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης.

* Στις 9 μμ, στην αίθουσα θεάτρου του Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου, θα πραγματοποιηθεί η μουσική εκδήλωση «Όπως σας αρέσει γίνεται! αγαπημένες μελωδίες από τον ξένο κινηματογράφο». Ερμηνεύει :Σωτήρης Δημητριάδης – πιάνο