auto_lagadas_20110227_01

Σήμερα (27-2-2011) ο Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου Βορείου Ελλάδος διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία και σε συνεργασία με τον Α.Ο.Θ. , Γιορτή Μηχανοκίνητου Αθλητισμού.

 

Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στη πίστα Καρτ του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης και πραγματοποιήθηκε παρουσία πλήθους κόσμου από διάφορες περιοχές της Βορείου Ελλάδος και παρά το τσουχτερό κρύο που επικρατούσε (7ο C). Ήταν μια πολύ προσεγμένη και πλούσια διοργάνωση που άφησε όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλήματος πλήρως ικανοποιημένους.

Αθλητές, που είναι και πρωταθλητές στο είδος τους, έκαναν επιδείξεις δεξιοτεχνίας, μονοθέσιων, Super Motard, Ειδικής Διαδρομής Αγώνα Ραλλύ και Καρτ.

Ύστερα από κλήρωση, 40 τυχεροί βρέθηκαν να συνοδηγούν αγωνιστικά αυτοκίνητα. Όλα, φυσικά, έγιναν με τη προετοιμασία και τη διαδικασία που ακολουθείται σε κανονικούς αγώνες.

Ξεχωριστό αφιέρωμα έγινε στο θέμα της ασφάλειας των αγωνιζομένων καθώς παρουσιάστηκε προσομοίωση ατυχήματος που απαιτούσε την επέμβαση των Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, για τις Πρώτες Βοήθειες και την διακομιδή του πληρώματος του αγωνιστικού οχήματος.

Ακολούθησε η απονομή στους νικητές των κατηγοριών, των επάθλων του Μακεδονικού Κυπέλλου Σ.ΟΑ.Α.Β.Ε. και του Επάθλου Δεξιοτεχνών Βορείου Ελλάδος.

Όμως κατά γενική ομολογία, τη παράσταση έκλεψαν οι δύο επιδείξεις Drift. Οι

«driftάδες» πραγματικά τα «έδωσαν όλα». Τα λάστιχά τους κυριολεκτικά τα «άφησαν» στη πίστα.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι «ποτίστηκαν» από τη μυρωδιά του καμένου ελαστικού, αλλά μείνανε κατευχαριστημένοι και από τα 150 πλούσια δώρα που κληρώθηκαν.

Τώρα, ο Σ.Ο.Α.Α.ΒΕ καλεί τους φίλους του στο 400 Ράλλυ Θερμαϊκού, με επόμενο αγώνα στις 19-20 Μαρτίου και αφετηρία την Αρναία Χαλκιδικής. Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί θα είναι Αρναία, Παλαιοχώρα, Ταξιάρχης, Χολομώντας και τερματισμός στην Αρναία.

Ακολουθούν φωτογραφίες από την εκδήλωση :

www.lagadass.blogspot.com  για περισσότερες Photo