dolios_01Σοκαριστική ομολογία από τον υφυπουργό Εσωτερικών Γιώργο Ντόλιο, σε εκδήλωση για τον “Καλλικράτη”, την οποία οργάνωσε, χθες, Σάββατο, στη Θεσσαλονίκη, ο επικεφαλής του συνδυασμού "Κεντρική Μακεδονία-Μέτωπο Ανάπτυξης", Μάρκος Μπόλαρης:

 

“Kάναμε ένα μεγάλο νομοθέτημα, ένα πλήρες και στέρεο νομοθέτημα, όχι όμως το τέλειο νομοθέτημα”, παραδέχτηκε ο υφυπουργός.

Ο κ. Ντόλιος δεν είχε πειστικό επιχείρημα και για τη δήλωση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη Ψωμιάδη (είχε πει ότι αισθάνεται "γυμνός" και δεν έχει χρήματα, αναφερόμενος στις χρηματοδοτήσεις από την κεντρική εξουσία): "Σε μια περίοδο δημοσιονομικής κρίσης η αυτοδιοίκηση και των δύο βαθμών δεν θα είναι από τις δυσχερέστερες περιοχές του δημοσίου. Θέλω να σημειώσω, ειδικά για τις περιφερειακές αυτοδιοικήσεις, ότι είναι η πρώτη φορά που θα διαχειρίζονται το σύνολο των δημοσίων επενδύσεων. Αυτό είναι ένα κολοσσιαίο ζήτημα", περιορίστηκε να πει ο υφυπουργός.

Από την πλευρά του, ο κ. Μπόλαρης κατηγόρησε τον Παναγιώτη Ψωμιάδη και την παράταξη του ότι "εμφανίζονται χωρίς άποψη, χωρίς θέσεις και αυτό αποτυπώνεται και στις πράξεις τους και στη θεματολογία στο Περιφερειακό Συμβούλιο".

Για την… ταμπακέρα, (τις δυσκολίες που υπάρχουν στην εφαρμογή του "Καλλικράτη"), παραδέχτηκε: "Κάθε καινούριο και μεγάλο έχει αντίστοιχες δυσκολίες και αυτές είμαστε εδώ και τις συζητούμε για να τις λύσουμε".

… Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε, δηλαδή!