Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και συνοδευόμενος από τον Παντελή Κωνσταντινίδη, προσπάθησε να αλλάξει το κλίμα που έχει δημιουργηθεί μετά τον αποκλεισμό από το Γιουρόπα Λιγκ, την αποχή των παικτών από την προπόνηση της Παρασκευής και τη χθεσινή ήττα από την Καβάλα.

Αρχικά, διαβεβαίωσε τους παίκτες ότι όσα έχουν πει από την Παρασκευή για τις οφειλές ισχύουν και μάλιστα δεν ορίστηκε νέο χρονοδιάγραμμα, καθώς θα τηρηθεί το ήδη υπάρχουν. 

Επιπλέον, τόνισε ότι πρέπει το οικογενειακό κλίμα να επανέλθει, καθώς το γεγονός ότι η ομάδα αποκλείστηκε από το Γιουρόπα Λιγκ δεν σημαίνει ότι έμεινε και εκτός στόχων. Ζήτησε το καλύτερο δυνατό για το παιχνίδι Κυπέλλου της Τετάρτης με την ΑΕΚ, καθώς είναι ευκαιρία για τον «δικέφαλο» να πάρει έναν τίτλο μετά από πολλά χρόνια, ενώ παράλληλα έδωσε στους παίκτες να καταλάβουν πόσο σημαντικό είναι να τερματίσει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα ενόψει πλέι οφ.

Οι παίκτες, από την πλευρά τους, έδειξαν να πείστηκαν από τις προθέσεις του κ. Ζαγοράκη και… φορτσάρουν για την μεθαυριανή αναμέτρηση.