ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΑΧΘΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ

aporrimatoforo_01Αντιγράφουμε από την “Ελευθεροτυπία”: Οδηγοί απορριμματοφόρων του Δήμου Θεσσαλονίκης και αστικών λεωφορείων του ΟΑΣΘ θα είναι εφοδιασμένοι με φωτογραφικές μηχανές, θα φωτογραφίζουν διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα που τους εμποδίζουν να περάσουν και με βάση αυτές τις φωτογραφίες θα κόβονται κλήσεις -και όχι μόνο- στους κατόχους των διπλοπαρκαρισμένων.

 

Σύμφωνα με την εφημερίδα, “την εφαρμογή του παραπάνω μέτρου εισηγείται ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, προκειμένου να εξαλειφθεί το πρόβλημα του διπλοπαρκαρίσματος, αλλά, όπως είπε ο ίδιος, εξετάζεται κατά πόσο είναι νόμιμο”.

Όπως αναφέρει η “Ελεθεροτύπία”, η ανακοίνωση έγινε κατά την εκδήλωση ίδρυσης της Δημοτικής Κίνησης «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη 2010», στην οποία μετέχουν η παράταξη με την οποία εκλέχθηκε δήμαρχος ο Γιάννης Μπουτάρης, το ΠΑΣΟΚ, η Δημοκρατική Αριστερά και άλλες δυνάμεις ή πρόσωπα.

“Η Δημοτική Κίνηση δεν θα κάνει αντιπολίτευση ούτε θα είναι σε ρόλο χειροκροτητή της διοίκησης του δήμου”, τόνισε ο Γ. Μπουτάρης. “Μέσα από τις διαδικασίες της προκύπτουν ιδέες, προτάσεις και αποφάσεις και θα καλείται η διοίκηση του δήμου να τις υλοποιήσει”.