ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΩΣ ΤΙΣ 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Συνάντηση κορυφής σχεδιαστών, κατασκευαστών και επιχειρηματιών αποτελεί η 5η Διεθνής Επαγγελματική Έκθεση Επίπλου, FURNIDEC BUSINESS, η μεγαλύτερη και πληρέστερη έκθεση στο χώρο του επίπλου που άνοιξε σήμερα, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, και θα διαρκέσει μέχρι τις 24 Ιανουαρίου 2011

 

Με συμμετοχές από εταιρείες της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού, το πρόγραμμα Hosted buyers, και την αξιοπιστία της HELEXPO στη διοργάνωση μεγάλων, διεθνών εκθέσεων, η Διεθνής Επαγγελματική Έκθεση Επίπλου, δίνει όλα τα εχέγγυα που χρειάζονται οι επαγγελματίες του κλάδου -ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη οικονομικά για όλους εποχή- για συμμετοχή σε μια έκθεση με πολλαπλά οφέλη.

Η 5η FURNIDEC BUSINESS περιλαμβάνει έπιπλα σαλονιού–καθιστικού, κρεβατοκάμαρας, τραπεζαρίας, κουζίνας, μπάνιου, παιδικά έπιπλα, έπιπλα πτυσσόμενα, έπιπλα μπαμπού, μικροέπιπλα, επαγγελματικό εξοπλισμό, υφάσματα επιπλώσεων, μοκέτες, τάπητες, στρώματα και φωτιστικά.

Η φετινή, 5η Διεθνής Επαγγελματική Έκθεση Επίπλου FURNIDEC BUSINESS λειτουργεί σήμερα, Παρασκευή 21/1 και τη Δευτέρα 24/1 από τις 11 π.μ. έως τις 9 μ.μ. και το Σαββατοκύριακο 22/1 και 23/1 Ιανουαρίου από τις 10 π.μ. έως τις 9 μ.μ.