ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ

treis_ierarxes_20110126_01Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών διοργανώνει εκδήλωση για τον εορτασμό των Τριών Ιεραρχών, σήμερα Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011, στις 11:30 το πρωί, στο Αμφιθέατρο Τελετών του Ιδρύματος.

Τον πανηγυρικό θα εκφωνήσει η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής, Αρετή Οκαλίδου με θέμα: «Οι Τρεις Ιεράρχες: Η προσωποκεντρική φύση και ο χαρακτήρας της παιδείας».

Στη συνέχεια, οι Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου θα τιμήσουν τα παιδιά των μελών της Πανεπιστημιακής κοινότητας που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση κατά το ακαδημαϊκό έτος 2010-2011, καθώς και τους συνταξιοδοτηθέντες του περασμένου έτους.

Οι φοιτητές που θα τιμηθούν είναι οι εξής:

Γεωργαλή Ευαγγελία του Στυλιανού, Γκούρλιας Κωνσταντίνος του Ιωάννη, Γκουτσίδης Δημήτριος του Αργυρίου, Κασιμίδου Ελευθερία του Παύλου, Λεώνη Κυριακή του Αλεξάνδρου, Μπάτσιου Μαρία του Αλεξάνδρου, Πετρίδης Κωνσταντίνος του Θωμά, Σίμου Μερόπη του Γρηγορίου, Στογιάννης Ιάσων. Μετά το πέρας της εκδήλωσης, θα κοπεί η πρωτοχρονιάτικη πίτα του Ιδρύματος.