Ο ΕΝΑΣ ΗΘΕΛΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ

aris_paok_0_0_20110130_01

Μηδέν σε όλα. Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης δεν πρόσφερε το παραμικρό. Εκτός κι αν θεωρούμε ευκαιρίες δύο σουτ του Χαβίτο (το ένα βρήκε πλάτες και το άλλο μπλόκαρε ο Χαλκιάς) , ένα σουτ άτουτ του Καστίγιο, μια εκτέλεση κόρνερ με φάλτσα του Γκαρσία(που έδιωξε κόρνερ ο Σηφάκης) κι ένα χλιαρό πλασέ του Βιερίνια από το ένα μέτρο, που απέκρουσε σε κόρνερ, επίσης χλιαρά, ένας αμυντικός.

 

Αυτό ήταν όλο το ντέρμπι… Ο Άρης μπήκε στο Χαριλάου για να κερδίσει. Δεν μπορούσε, ακόμη κι αν το ματς παιζόταν ως αύριο το βράδυ. Επιθετικά η μοναδική απειλή ήταν ο –υπό μεταγραφή- Χαβίτο κι ο νεοφερμένος Καστίγιο. Οι υπόλοιποι είχαν το νου τους σε Σαλπιγγίδη, Μουσλίμοβιτς και Βιερίνια και δεν τολμούσαν να βγουν από τα καρέ τους, μπας και γίνει η στραβή και ξεσπάσει πάνω τους η κερκίδα.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε για να πάρει την ισοπαλία κι αν του βγει ένα γκολ, βγήκε. Δεν του βγήκε, όμως, γιατί ο Σαλπιγγίδης είχε πάντα μπροστά του τρεις (και την κατάρα του ότι είναι μόνιμα άσφαιρος στο Κλ. Βικελίδης), ο Μουσλίμοβιτς δεν είναι, ακόμη, έτοιμος κι έπαιζε πίσω κι ο Βιερίνια είχε δίπλα του δύο κι όταν πήγαινε να ξεφύγει… άλλους δύο.

Με δυο λόγια (κι όποιου του αρέσει, αλλά αν δεν έχεις γράσο στα μάτια θα συμφωνήσεις) φοβόταν ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη.

Όσο για τη διαιτησία, ήταν άψογη! Σωστά ο Κωνσταντινέας δεν είδε πέναλτι στη βουτιά του Τσέζαρεκ, σωστά κιτρίνισε και τον Τσιρίλο, που βιάστηκε να μπει όταν του έδωσε άδεια ο τέταρτος, αλλά και τον Χαλκιά. Τζάμπα η φασαρία τις μέρες που προηγήθηκαν.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αρης (Γιάννης Μιχαλήτσος): Σηφάκης, Βανγκέλι, Λαζαρίδης, Ρονάλντο, Μίσελ, Τόχα, Φατί, Κόκε, Τσέζαρεκ (63' Καστίγιο), Πορτίγια (79' Μενδρινός), Χαβίτο

ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Χαλκιάς, Λίνο, Σνάουτσνερ, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Τσουκαλάς, Γκαρσία, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης (85' Φιλομένο), Ίβιτς (69' Κουτσιανικούλης), Μουσλίμοβιτς (78' Αθανασιάδης)

Γήπεδο: "Κλεάνθης Βικελίδης"

Διαιτητής: Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)

Βοηθοί: Μπαλτάς (Αχαΐας), Αλεξέας (Μεσσηνίας)

Γκολ: -

Κίτρινες κάρτες: Μίτσελ (5') / Τσιρίλο (37'), Χαλκιάς (37'), Τσουκαλάς (90+3')