Πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις με τίτλο «Γιορτάζουμε με την αγορά στο κέντρο της πόλης» διοργανώνει η αντιδημαρχία Πολιτισμού, αύριο, παραμονή των Πρωτοχρονιάς, σε κεντρικά σημεία της πόλης(οδός Ικτίνου με Τσιμισκή και Πλατεία Αριστοτέλους, θέση ρολόι). 
Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με το τμήμα Μουσικής Παιδείας του Δήμου Θεσσαλονίκης και το Α` Δημοτικό Διαμέρισμα. 
Η προσπάθεια του Δήμου Θεσσαλονίκης έγκειται στο να μεταφερθεί το μήνυμα της αγάπης και της ελπίδας που συνοδεύει τον ερχομό του Νέου Χρόνου με τη συμμετοχή καλλιτεχνών, οι οποίοι είναι ιδιαίτερα αγαπητοί στη νεολαία της Θεσσαλονίκης. Οι καλλιτέχνες θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν ένα πλήρες μουσικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει έντεχνη μουσική, ενισχύοντας την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και απευθύνεται σε όλη την οικογένεια. 
Επίσης γίνεται προσπάθεια να αποτελέσει η Θεσσαλονίκη τουριστικό προορισμό και για την περίοδο των Χριστουγέννων - Πρωτοχρονιάς, ως χρονική συνέχεια των πρωτοβουλιών που αναπτύσσονται στην πόλη την προηγούμενη περίοδο (Δημήτρια, Φεστιβάλ Κινηματογράφου κ.λ.π.).

Σχόλια