Ας γλεντήσουμε στο κέντρο αύριο Παραμονή Πρωτοχρονιάς

Σειρά πρωτοχρονιάτικων εκδηλώσεων με τίτλο «Γιορτάζουμε με την αγορά στο κέντρο της πόλης» διοργανώνει η αντιδημαρχία Πολιτισμού, αύριο, παραμονή των Πρωτοχρονιάς, σε κεντρικά σημεία της πόλης, όπως η οδός Π.Π. Γερμανού με Π. Μελά και η Πλατεία Αριστοτέλους, στη θέση ρολόι.
Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με το τμήμα Μουσικής Παιδείας του Δήμου Θεσσαλονίκης και το Α` Δημοτικό Διαμέρισμα. 
Η προσπάθεια του Δήμου Θεσσαλονίκης έγκειται στο να μεταφερθεί το μήνυμα της αγάπης και της ελπίδας που συνοδεύει τον ερχομό του Νέου Χρόνου με τη συμμετοχή καλλιτεχνών, οι οποίοι είναι ιδιαίτερα αγαπητοί στη νεολαία της Θεσσαλονίκης. Οι καλλιτέχνες θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν ένα πλήρες μουσικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει έντεχνη μουσική, ενισχύοντας την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και απευθύνεται σε όλη την οικογένεια.
Είναι μια γιορτή για την πόλη, η οποία έχει στόχο να συνεισφέρει στην εορταστική ατμόσφαιρα στο κέντρο της πόλης και να ενισχύσει την ευχάριστη διάθεση και την κίνηση της κεντρικής αγοράς. 
Ο σκοπός αυτός θα υποστηριχθεί ιδιαίτερα από το σύνολο του εορταστικού διακόσμου με στόχο να αποτελεί η Θεσσαλονίκη τουριστικό προορισμό και για την περίοδο των Χριστουγέννων - Πρωτοχρονιάς, ως χρονική συνέχεια των πρωτοβουλιών που αναπτύσσονται στην πόλη την προηγούμενη περίοδο (Δημήτρια, Φεστιβάλ Κινηματογράφου κ.λ.π.) .
Οι εκδηλώσεις θα αρχίσουν στις 12 το μεσημέρι.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 
ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΣΙΜΙΣΚΗ (θέση ρολόι)
-Συγκρότημα Παραδοσιακής Μουσικής Δήμου Θεσσαλονίκης 
- Life Support
- No NAME band

Π.Π.ΓΕΡΜΑΝΟΥ – Π.ΜΕΛΑ
- Papas family band 
- Jazz trio

Στις εκδηλώσεις θα συμμετέχει και η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Πληροφορίες: Κέντρο Μουσικής, Κουντουριώτου 17 (έναντι Ερυθρού Σταυρού), τηλ. 2310-538440,538491 και στο www.thessaloniki.gr

Σχόλια