Επιτέλους δικαιοσύνη! Οι θέσεις στάθμευσης στις πυλωτές των πολυκατοικιών ανήκουν σε όλους τους κατοίκους της συγκεκριμένης πολυκατοικίας, είναι κοινόχρηστες, απαγορεύεται η πώλησή τους και όποιος πάει πρώτος... παρκάρει!

Ότι γνωρίζαμε ως τώρα, να τα ξεχάσουμε. Τα συμβόλαια, που έχουν καταρτίσει εκατοντάδες Θεσσαλονικείς είναι άκυρα και τα χρήματα που έδωσαν χιλιάδες άλλοι, για να αγοράσουν μία θέση στο πάρκινγκ της ίδιας τους της πολυκατοικίας πήγαν υπέρ πίστεως και... εργολάβου.
Μια απόφαση του Αρείου Πάγου βάζει τα πράγματα στη θέση τους και δικαιώνει το δίκαιο: Από τη στιγμή που είσαι ένοικος πολυκατοικίας, είτε ιδιοκτήτης είτε ενοικιαστής, δικαιούσαι θέση στο πάρκινγκ και δεν είναι δυνατό να βλέπεις κάποιον... γείτονα να παρκάρει εκεί, ή να παραμένει η θέση άδεια, επειδή δεν αγοράστηκε!
Προσοχή μόνον: Η απόφαση αυτή του Αρείου Πάγου ισχύει μόνον για τις πυλωτές των πολυκατοικιών. Όποια πολυκατοικία διαθέτει κλειστό πάρκινγκ, μπορεί να πουλά τους χώρους της. Όσο για αυτούς που διαθέτουν αποθήκες σε κάποια πολυκατοικία, αυτοί... δεν δικαιούνται θέση στην πυλωτή, αλλά μόνον όσοι διαθέτουν διαμέρισμα.