ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ SALONICANEWS

Λεπτομερή ανακοίνωση, για τα χθεσινοβραδινά επεισόδια μεταξύ φιλάθλων, εξέδωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση αυτή, τα επεισόδια είχαν... αφετηρία το παιχνίδι μπάσκετ ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. 
Η αστυνομία υποστηρίζει -και επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του salonicanews- ότι οι οπαδοί κατέβηκαν με λεωφορεία από το Παλατάκι κι όταν είδαν το σύνδεσμο "αντιπάλου τοπικού αθλητικού συλλόγου" όπως αναφέρεται, πέταξαν πέτρες κι αντικείμενα. Στη συνέχεια αποβιβάστηκαν από τα λεωφορεία και κατευθύνθηκαν στην οδό Μητροπολίτου Γενναδίου όπου "στεγάζεται σύνδεσμος φιλάθλων έτερου αντίπαλου τοπικού αθλητικού συλλόγου" κι εκεί διαπληκτίστηκαν οι ομάδες των οπαδών.
Ακολούθησε έφοδος των οπαδών της τρίτης ομάδας στους δρόμους της πόλης Πάντα σύμφωνα με την αστυνομία βρήκαν και πήραν όμηρο νεαρό οπαδό της πρώτης ομάδας και τον κράτησαν στα γραφεία του συλλόγου τους. Τότε η αστυνομία έκανε έφοδο στο σύνδεσμο και τον απελευθέρωσε.
Σε έρευνα που έγινε στο σύνδεσμο, παρουσία εισαγγελέα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ρόπαλα, πασχαλιάτικες στρακαστρούκες ("παιδικά αθύρματα" τα ονομάζει η αστυνομία στην ανακοίνωσή της) κι άλλα αντικείμενα που θεωρήθηκαν ύποπτα, όπως και τα... κράνη μοτοσικλετών που υπήρχαν στο σύνδεσμο, τα οποία και κατασχέθηκαν! 
Συνολικά από όλη αυτή τη φασαρία συνελήφθησαν 22 άτομα (όπως πάλι το salonicanews είχε μεταδώσει από χθες το βράδυ, σε ανάρτηση του συνεργάτη μας με το ψευδώνυμο rambo), οι οποίοι, με βαριές κατηγορίες, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.
Σύμφωνα με πληροφορίες,  η αστυνομία εκφράζει φόβους ότι όλα όσα έγιναν χθες βράδυ, δε θα μείνουν αναπάντητα. Ήδη έχει δοθεί εντολή (πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές) στα πληρώματα των περιπολικών και των ομάδων ΔΙ.ΑΣ., να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά τις βραδινές ώρες και να κάνουν συχνές διελεύσεις από τα σημεία όπου βρίσκονται σύνδεσμοι των τριών ομάδων της Θεσσαλονίκης.
Την ίδια στιγμή, οι σύνδεσμοι ετοιμάζουν ανακοινώσεις, καθώς όλοι, από την πλευρά τους, υποστηρίζουν πως δεν έχουν σχέση με τα επεισόδια. 
Για να διαβάσεις όλη την ανακοίνωση της αστυνομίας, κάνε κλικ εδώ.
Η φωτογραφία που δημοσιεύεται σε αυτήν την ανάρτηση έχει δοθεί από την Ελληνική Αστυνομία.