Δεν πρέπει να είναι καθόλου ευχαριστημένος ο Γιάννης Μπουτάρης, με την εκδήλωση του λιμανιού, του περασμένου σαββατοκύριακου. Κι όχι τόσο από τη δική του πρωτοβουλία να μιλήσει για "ζώνη πορνό", κάτι που ξεκαθαρίστηκε και στη συνάντηση που είχε με τους εργαζόμενους στην TV100 και στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης... Όσο από τις εμπνεύσεις του επικοινωνιακού του επιτελείου.
Η αλήθεια είναι ότι αναμενόταν να υπάρχει αθρόα και "αυθόρμητη" προσέλευση. Κάτι που, όπως φαίνεται, δεν εξασφαλίστηκε, αφού η αίθουσα γέμισε από στελέχη και οπαδούς του ΠΑΣΟΚ, που πήγαν να στηρίξουν τον επίσημο κυβερνητικό υποψήφιο. Έτσι, για τις περίφημες ερωτήσεις που θα δέχονταν ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, επιλέχθηκε η σίγουρη λύση των "δικών μας παιδιών".
Κατ' αρχήν, ο διάλογος έγινε με δέκα (αριθμός 10) παρευρισκόμενους. Και για να σιγουρέψουν οι διοργανωτές το αποτέλεσμα, κατά... διαβολική σύμπτωση, έδωσαν το λόγο στην κ. Ρεβέκκα Τσιλιγκαρίδου (στην αρχή) και στην κ. Φανή Γουργούρη, στο τέλος. Τόσο η κ. Τσιλιγκαρίδου, πολιτική επιστήμων, όσο και η κ. Γουργούρη, υπάλληλος στον ΟΛΘ, είναι υποψήφιες με τον κ. Μπουτάρη. Προς τιμήν του, ο υποψήφιος δήμαρχος με το ΠΑΣΟΚ, δεν έκανε πως δε γνώριζε την κ. Γουργούρη. Προφανώς στην πρώτη ερώτηση της κ. Τσιλιγκαρίδου αιφνιδιάστηκε, γιατί εκεί έδειξε να μην τη γνωρίζει.
Στο βίντεο που ακολουθεί, η κ. Τσιλιγκαρίδου υποβάλει την ερώτησή της κι εύχεται καλή επιτυχία στον αρχηγό της.