Ίσως και μέσα στον Οκτώβριο δημοπρατηθούν οι πρώτοι τρεις Σταθμοί Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών στην Εγνατία Οδό, εκ των οποίων οι δύο θα βρίσκονται στην Ήπειρο και ένας στην ανατολική Μακεδονία. ΑΥτό ανακοίνωσε το πρωί, μιλώντας στην εκπομπή "Πρωινό στην TV100", ο πρόεδρος της "Εγνατίας Οδός ΑΕ". Αναφερόμενος στις συμβάσεις του προσωπικού που έχουν λήξει, δήλωσε ότι πολλές από αυτές θα ανανεωθούν μόλις προκηρυχθούν οι θέσεις.
Οι σταθμοί θα κατασκευαστούν στις θέσεις Πολύμυλος, Περιστέρι σε θέση κοντά στην Καβάλα. Συνολικά ο σχεδιασμός της Εταιρίας για τους ΣΕΑ περιλαμβάνει έξι σταθμούς.
Ο πρόεδρος της Εγνατία Οδός ΑΕ, Αναστάσιος Μουρατίδης, μιλώντας στην εκπομπή "Πρωινό στην TV100 αναφέρθηκε επίσης στο σύστημα διοδίων που θα λειτουργήσει στην Εγνατία Οδό και όπως είπε, η εταιρία προσανατολίζεται στην εφαρμογή του συστήματος ηλεκτρονικών διοδίων.
Ο κ. Μουρατίδης αναφέρθηκε επίσης στους στόχους της εταιρίας, η οποία προσανατολίζεται στην κατασκευή των κάθετων αξόνων με μεγαλύτερο αυτόν που θα ενώσει τη Φλώρινα με τη Λάρισα. Σε ο,τι αφορά στη λήξη δεκάδων συμβάσεων εργαζομένων οι οποίες δεν ανανεώθηκαν, τόνισε ότι σύντομα θα προκηρυχθούν νέες θέσεις, οι οποίες θα καλυφθούν από πρώην συμβασιούχους.