Τραγωδία έκρυβε η πτώση του 21χρονου από τον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας της οδού Μελενίκου, χθες βράδυ. Αρχικά η αστυνομία υπέθεσε ότι επρόκειτο για ατύχημα κι ο νεαρός βρέθηκε στο κενό επειδή γλίστρησε στην κουπαστή του μπαλκονιού. Πίσω, όμως, από το φαινομενικό ατύχημα κρυβόταν άλλη ιστορία:
Ο άτυχος νεαρός είχε βγει με δύο φίλους του να διασκεδάσουν. Ήπιε αρκετά και, για να μη χρειαστεί να οδηγήσει τα παιδιά σκέφτηκαν να τον μεταφέρουν στο σπίτι του ενός (έμενε μόνος). Όταν έφθασαν στο σπίτι και είδαν ότι ο φίλος τους κοιμόταν, αποφάσισαν να συνεχίσουν τη βραδιά τους και τον άφησαν, για να πάνε, ξανά, στο κέντρο διασκέδασης που βρίσκονταν.
Σε κάποια στιγμή, όμως, ο νεαρός ξύπνησε. Μέσα στο μεθύσι του, βγήκε στο μπαλκόνι και βρέθηκε στο κενό, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί...
Σήμερα το βράδυ, με βάση τα νέα δεδομένα, η εισαγγελέας Πρωτοδικών ζήτησε να ασκηθεί νέα δίωξη κατά των δύο φίλων του, για αμέλεια από την οποία προήλθε ο θάνατος. Οι δύο νεαροί συνελήφθησαν και αύριο θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.