Αρχίζουν σήμερα και θα διαρκέσουν έως τις 6 Οκτωβρίου από την Olympic Air οι νέες προσφορές με ναύλους 15 και 34 ευρώ για επιλεγμένα δρομολόγια στο εσωτερικό και το εξωτερικό αντιστοίχως. Ειδικότερα για τα δρομολόγια Αθήνα-Ηράκλειο, Αθήνα- Μυτιλήνη και Αθήνα-Σάμος ο ναύλος ανέρχεται σε 15 ευρώ και διπλασιάζεται για ταξίδια μετ' επιστροφής.
Το τέλος εξυπηρέτησης μέσω του Call Center και των σημείων πώλησης της Olympic Air ανέρχεται σε 10 ευρώ, ενώ η αντίστοιχη χρέωση για αγορά του εισιτηρίου από το website της Olympic Air, www.olympicair.com, ανέρχεται σε 4 ευρώ.
Για τα δρομολόγια Αθήνα-Βρυξέλλες, Αθήνα-Παρίσι και Αθήνα-Βιέννη o ναύλος ανέρχεται σε 34 ευρώ και διπλασιάζεται για ταξίδια μετ' επιστροφής.
Το τέλος εξυπηρέτησης μέσω του Call Center και των σημείων πώλησης της Olympic Air ανέρχεται σε 15 ευρώ, ενώ η αντίστοιχη χρέωση για αγορά του εισιτηρίου από το website της Olympic Air, www.olympicair.com, ανέρχεται σε 4 ευρώ.
Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στο www.olympicair.com, στα τηλέφωνα 8018010101 (από σταθερό τηλέφωνο) και +302103550500 (από κινητό τηλέφωνο ή από το εξωτερικό).