Τώρα μιλάνε. Μετά θα παραμιλάνε
Έτοιμη για την αναμέτρηση της Πέμπτης με τον ΠΑΟΚ είναι η Ντιναμό Ζάγκρεμπ όπως τόνισε ο προπονητής της κροατικής ομάδας, Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς στις πρώτες του δηλώσεις κατά την άφιξη της αποστολής του συλλόγου στην Θεσσαλονίκη. Στις δηλώσεις αυτές έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον κόσμο του ΠΑΟΚ, που δίνει, όπως είπε, δύναμη στην ομάδα.
«Δεν υπάρχει φαβορί, αλλά από την ώρα, που νικήσαμε τη Βιγιαρεάλ, ελπίζουμε να συνεχίσουμε με νίκη. Ξέρουμε ότι η Τούμπα είναι ένα πολύ δύσκολο γήπεδο, ο ΠΑΟΚ παίρνει δύναμη από τον κόσμο του», είπε ο Βόσνιος προπονητής της Ντινάμο, Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου δεν έκαναν δηλώσεις, αφού είχαν μιλήσει πριν λίγες ώρες σε ΜΜΕ της πατρίδας τους, όπου στάθηκαν στην «καυτή» ατμόσφαιρα της Τούμπας. «Δεν έχω χάσει ποτέ από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη κι ελπίζω αυτή η παράδοση να συνεχιστεί. Η ατμόσφαιρα θα είναι πολύ σπέσιαλ, είναι κάτι, που πρέπει να το ζήσει κανείς», είπε ο Ρουκάβινα, ενώ ο Μπίσκαν τόνισε: «Δεν πιστεύω ότι θα τρομάξουμε, δεν υπάρχει λόγος να αισθανόμαστε φόβο, αν και η ατμόσφαιρα σ΄ αυτό το γήπεδο θα είναι πολύ καυτή».
«Είμαστε σε καλή κατάσταση και πάμε στο παιχνίδι με αισιοδοξία. Έχουμε ακούσει από τον Μπίσκαν και τον Ρουκάβινα, οι οποίοι έπαιξαν στην Ελλάδα, για το πώς θα είναι η ατμόσφαιρα στο γήπεδο, αλλά ο προπονητής μας έχει καταστρώσει την τακτική για να πάρουμε το αποτέλεσμα. Παίζουμε μοντέρνο ποδόσφαιρο, σκεφτόμαστε τη νίκη, αλλά και η ισοπαλία θα είναι καλή», είπε ο Μπάρμπαριτς.