Ευρωπαïκή ημέρα γλωσσών και το Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης το Γερμανικό Ινστιτούτο Goethe και το Σχολείο Ελληνικής Γλώσσας του ΑΠΘ γιορτάζουν τη σημερινή ημέρα που είναι αφιερωμένη σε όλες τις γλώσσες της Ευρώπης. Σήμερα από το πρωί το Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης υποδέχεται μαθητές δημοτικού και γυμνασίου με δημιουργικά εργαστήρια. Όλη την ημέρα μικροί και μεγάλοι θα διασκεδάσουν με μουσική, παιχνίδια και εκπλήξεις. Από τις 9 π.μ. – 21.00 μ.μ. οι πόρτες του Γαλλικού Ινστιτούτου είναι ανοικτές και μπορείτε να πάρετε μέρος στο παιχνίδι των ερωτήσεων για να κερδίσετε δωρεάν μαθήματα σε τρίμηνα ή εξάμηνα τμήματα γαλλικών, γερμανικών και ελληνικών.
- Το απόγευμα μπορείτε να… ανακαλύψετε τις τρεις γλώσσες με τη βοήθεια δωρεάν εισαγωγικών μαθημάτων (τα 15 πρώτα άτομα που θα τηλεφωνήσουν θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το κάθε εισαγωγικό μάθημα) τηλ. 2310-821231.
- Το βράδυ θα πραγματοποιηθεί γλωσσικό εργαστήρι, μια ευκαιρία για να μιλήσουμε για την επαφή μεταξύ των γλωσσών της Ευρώπης και να μοιραστούμε παραδοσιακά ποτά των τριών χωρών.