Αποκαλυπτική και απολαυστική ήταν η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, στο Αθλητικό Ραδιόφωνο Metropolis, το απόγευμα, όταν ξαναθύμισε πως, πριν τέσσερα χρόνια, είχε καταθέσει λίστα 5.000 ονομάτων, οι οποίοι είχαν κερδίσει από 300.000 ευρώ και πάνω στο Στοίχημα.
Την κ. Κανέλλη πήραν συνέντευξη στο ραδιόφωνο με αφορμή τα όσα ακούγονται, τελευταία, για στημένα παιχνίδια στη χώρα μας. Όπως είπε η βουλευτής, πρόσφατα ο συνάδελφός της του ΛΑ.Ο.Σ., Γιώργος Ανατολάκης, της ζήτησε τη λίστα, την οποία εκείνη είχε, ήδη, καταθέσει στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, αλλά από τότε δεν έγινε το παραμικρό.
"Μη μου λέτε εμένα για ανεπάγγελτους διαιτητές που έχουν καταθέσεις πολλών χιλιάδων ευρώ", δήλωσε η κ. Κανέλλη. "Θα βάλουν μπροστά κάποιον μεροκαματιάρη, να φαίνεται ότι κέρδισε χρήματα κι αυτό είναι όλο...", προέβλεψε.
Η κ. Κανέλλη θύμισε πως στη λίστα των 5.000 ονομάτων υπάρχουν πρώην πρόεδρος ΠΑΕ, η σύζυγος πρώην στελέχους ΠΑΕ, διαιτητής, ποδοσφαιριστής και... ολόκληρες οικογένειες, οι οποίοι, μέσα σε έναν χρόνο, είχαν κερδίσει από 5,5 ως 3,5 εκατομμύρια ευρώ στο Στοίχημα...