Για σήμερα Τρίτη 3 Αυγούστου 2010 έχουν προγραμματιστεί οι εξής εκδηλώσεις:

* Συνεχίζει για δεύτερη ημέρα την περιοδεία του ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Χουντής, ο οποίος θα συναντηθεί σήμερα στη Νάουσα με κλωστοϋφαντουργούς και οινοποιούς. Στη συνέχεια ο κ. Χουντής θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στην Κατερίνη. Τέλος θα συναντηθεί με καπνοπαραγωγους, ροδακινοπαραγωγούς και συνεταιριστές στα γραφεία της Ενωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Πιερίας.

* Στις 10 π.μ. στο υπουργείο Εξωτερικών, συνάντηση του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Δρούτσα με τον εκτελεστικό διευθυντή της FRONTEX, Ilkka Laitinen.

* Στις 11 π.μ. συνάντηση του προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη, με τον πρόεδρο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Κλέωνα Παπαδόπουλο, στο πλαίσιο των επαφών για τα προβλήματα και τις προοπτικές του τραπεζικού κλάδου.

* Στις 11:30 π.μ. ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Ανδρέας Λοβέρδος, θα παραστεί στην εκδήλωση παραχώρησης εργατικών κατοικιών του οικισμού «ΚΟΥΝΑΒΟΙ Ι» του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας στο Ηράκλειο της Κρήτης.

* Στις 12 το μεσημέρι συνάντηση του υφυπουργού Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Γιώργου Ντόλιου, με αντιπροσωπεία της Ενωσης Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδας ΕΝΑΕ , προκειμένου να τεθούν υπόψιν της πολιτικής ηγεσίας τα κυριότερα προβλήματα των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων και ιδιαίτερα ενόψει της εφαρμογής του προγράμματος «Καλλικράτης».

* Στις 12 το μεσημέρι στους κήπους της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης, συνέντευξη Τύπου του νομάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη και του εντεταλμένου νομαρχιακού συμβούλου σε θέματα αθλητισμού, Ντίνου Κούη, με θέμα τη διοργάνωση του 8ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου Νέων Εγνατία, που θα διεξαχθεί από τις 17 έως τις 20 Αυγούστου στα γήπεδα Ξυλούπολης, Λητής, Λαγυνών, Σοχού, Μαδύτου και Ασπροβάλτας.

* Στις 12 το μεσημέρι η καθιερωμένη συνάντηση του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, με τους δημοσιογράφους.