Ο 25χρονος διαρρήκτης συνελήφθη από
αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.
Νεαρός αλλοδαπός διαρρήκτης, ο οποίος δεν είχε αφήσει... εξοχικό για εξοχικό στη Χαλκιδική, το τελευταίο δίμηνο, συνελήφθη από την αστυνομία και οδηγείται, αυτήν την ώρα, στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. Ο 25χρονος δράστης οδηγούσε αυτοκίνητο γεμάτο κλοπιμαία, μαζί με δυο νεαρούς, επίσης αλλοδαπούς, φίλους του, όταν δικυκλιστές αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, προχθές, Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010, τον συνέλαβαν στην περιοχή του Ωραιοκάστρου, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Στην κατοχή και στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο συλληφθείς, βρέθηκε και κατασχέθηκε χρηματικό ποσό, καθώς και πλήθος ηλεκτρονικών συσκευών, κοσμημάτων και άλλων αντικειμένων, την κατοχή των οποίων αδυνατούσε να δικαιολογήσει. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, μέρος των κατασχεθέντων, τα οποία ήδη αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, προέρχονται από διαρρήξεις οικιών, οι οποίες έλαβαν χώρα κατά το τελευταίο δίμηνο στο Νομό Χαλκιδικής.
Οι δύο αλλοδαποί, οι οποίοι επέβαιναν στο αυτοκίνητό του, συνελήφθησαν, καθώς στερούνται παντελώς ταξιδιωτικών εγγράφων και οδηγούνται, μαζί του, στον εισαγγελέα.