Ιδιοκτήτης ασφαλιστικής εταιρίας της Θεσσαλονίκης φέρεται να έβαλε... μπράβους, να εισπράξουν τα οφειλόμενα ποσά από πελάτη του! Σύμφωνα με τα λεγόμενα των τριών μπράβων, οι οποίοι συνελήφθησαν, δεν μπορούσε να περιμένει τη δικαστική έκβαση της υπόθεσης και ανέθεσε στους τρεις νεαρούς ομογενείς "να καθαρίσουν"!
Οι τρεις τους, ηλικίας 28, 30 και 35 ετών, συνελήφθησαν χθες, Τρίτη(10-8-2010), από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και κατηγορούνται για εκβίαση.
Όπως προέκυψε από την προανάκριση, οι τρεις ομογενείς, με επισκέψεις και συχνές τηλεφωνικές κλήσεις στο γραφείο 45χρονου, απαιτούσαν την καταβολή 50.000 ευρώ, ποσό που χρωστούσε ο 45χρονος στον ιδιοκτήτη ασφαλιστικής εταιρίας, για την οποία είναι σε εξέλιξη διαδικασία αγωγής.
Χθες οι προαναφερόμενοι παρουσιάστηκαν στο ασφαλιστικό γραφείο του παθόντα για να παραλάβουν μέρος του διεκδικούμενου χρηματικού ποσού, οπότε και συνελήφθησαν (ο 45χρονος είχε ειδοποιήσει, από πριν, την αστυνομία κι είχαν προσημειωθεί τα χρήματα που θα τους έδινε).
Σε έρευνα που έγινε σε ΙΧΕ αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 35χρονου, που χρησιμοποιούσαν οι συλληφθέντες, βρέθηκε και κατασχέθηκε ξύλινο ρόπαλο μήκους 80 cm.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για εκβίαση και οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα. Παράλληλα η έρευνα συνεχίζεται για τη συμμετοχή του 45χρονου ιδιοκτήτη της ασφαλιστικής εταιρίας στο αδίκημα.