Λιμενικός ετών 28, μαζί με τον 27χρονο αδελφό του, εμπορεύονταν κοκαΐνη στη Μύκονο. Τους δυο νεαρούς εντόπισαν αστυνομικοί με το που κατέβηκαν από το πλοίο της γραμμής Ραφήνα - Μύκονος. Τους έκαναν σήμα να σταματήσουν, αλλά αυτοί ανέπτυξαν ταχύτητα.
Ακολούθησε καταδίωξη στους δρόμους του νησιού και, σε κάποια στιγμή, ο 28χρονος πέταξε σε μια γλάστρα νάιλον συσκευασία με 93,6 γραμμάρια κοκαΐνης. Τα ναρκωτικά βρήκε αστυνομικός σκύλος.
Στη συνέχεια της καταδίωξης, συνελήφθη ο 27χρονος, ο οποίος στερείτο άδεια οδηγήσεως μοτοσικλέτας, ενώ μετά από λίγη ώρα συνελήφθη και ο 28χρονος, ο οποίος εξύβρισε και απείλησε τους αστυνομικούς.
Στην κατοχή του 28χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των χιλίων πεντακοσίων τριάντα (1.530) Ευρώ, ενώ επιπλέον κατασχέθηκαν τα κινητά τηλέφωνα, καθώς και οι δύο δίκυκλες μοτοσικλέτες, ως μέσα μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.
Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα το απόγευμα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου. Εναντίον τους ασκήθηκε δίωξη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, σε βαθμό κακουργήματος.