Για σήμερα Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010, είναι προγραμματισμένες να γίνουν στη Θεσσαλονίκη οι εξής εκδηλώσεις:

* Στη 1 μμ, την Περιφερειάρχη Αργυροκάστρου Μιμόζα Τσόμο θα δεχθεί ο Νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης στο γραφείο του στη Νομαρχία, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης.

* Στις 2 μμ, με 70 θέματα στην ημερήσια διάταξη θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (Βενιζέλου 45, 2ος όροφος). Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι και αυτό της επιβολής προστίμων για προβολή υπαίθριων διαφημίσεων με επικόλληση αφισών.

* Στις 8 μμ, η Αναπτυξιακή Νομού Θεσσαλονίκης (ΑΝΕΘ Α.Ε) που αποτελεί την Ομάδα Τοπικής Δράσης για την υλοποίηση του προγράμματος στο Νομό Θεσσαλονίκης θα παρουσιάσει τους στόχους και το περιεχόμενο του Τοπικού Προγράμματος, στην Αίθουσα Δημοτικού Σχολείου Ασβεστοχωρίου, στις 20:00 και, την ίδια ώρα, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κορώνειας.

* Στις 9:30 μμ, με την αφορμή της συμπλήρωσης ενός χρόνου από την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, ο ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων, Μιχάλης Τρεμόπουλος, οργανώνει, στο cafe Morgan (Παύλου Μελά 17), μία χαλαρή -συνοδεία κρασιού- συζήτηση εφ’ όλης της πολιτικής και αυτοδιοικητικής ύλης.