Να στηρίξουν, στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, το ψηφοδέλτιο της "Λαϊκής Συσπείρωσης", που υποστηρίζεται από το ΚΚΕ, κάλεσε τους δημότες του δήμου Θεσσαλονίκης, ο επικεφαλής της παράταξης, υποψήφιος δήμαρχος Σωτήρης Ζαριανόπουλος(δεξιά στη φωτογραφία), κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνάντησής του με δημοσιογράφους, για ουζάκι.
Σχολιάζοντας δε το χαρακτήρα άλλων υποψηφιοτήτων, που δηλώνονται ως ανεξάρτητες, ή υπερκομματικές, σημείωσε: «Τα περί ανεξαρτησίας διαφόρων υποψηφίων, όλος ο κόσμος τα καταλαβαίνει και δεν πείθεται. Δεν υπάρχουν ανεξάρτητοι, αδέσμευτοι, υπερκομματικοί υποψήφιοι, όλοι έχουν την ιστορία τους και όλοι έχουν στηρίξει ή αποκηρύξει πολιτικές. Εμείς δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτε, γιατί δεν ντρεπόμαστε για τις επιλογές μας».
Ο κ. Ζαριανόπουλος, που είχε στο πλευρό του τον, ως τώρα, διεκδικητή του δημαρχιακού θώκου της Θεσσαλονίκης για το ΚΚΕ, Αγ. Σαχίνη (αριστερά στη φωτογραφία) τόνισε ότι η θέση της παράταξής του είναι ενάντια σε κάθε μορφής ιδιωτικοποίηση του λιμανιού και των δημοσίων οργανισμών και εταιριών, που εδρεύουν στην πόλη ή ελέγχονται από την αυτοδιοίκηση και ενάντια σε "συνεργασίες κορυφής", που δεν αναδεικνύονται, μέσα "από την πάλη για τις λαϊκές κατακτήσεις και από τους κοινωνικούς αγώνες". Και πρόσθεσε: 

"Οι επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές είναι μια ευκαιρία για το λαό να πει ένα μεγάλο 'όχι', να στείλει ένα μήνυμα καταδίκης πολιτικών εξαθλίωσης του λαού και των δυνάμεων, που τις στηρίζουν, ώστε να διαμορφωθεί μια άλλη πρόταση, όχι στη βάση του κέρδους λίγων, αλλά των λαϊκών αναγκών".