Για σήμερα Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010 έχουν προγραμματιστεί οι εξής εκδηλώσεις:

* Στις 8:45 π.μ. επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, στη Νομαρχία Λέσβου και συνάντηση με τον νομάρχη.

* Στις 9:15 π.μ. στην αίθουσα του Νομαρχιακού Συμβουλίου Λέσβου, σύσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, με αυτοδιοικητικούς.

* Στις 9:30 π.μ. στο υπουργείο Εσωτερικών (Βασ. Σοφίας 15) κοινή συνέντευξη Τύπου των υπουργών Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Γιάννη Ραγκούση, και Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, με αφορμή την ολοκλήρωση της διαδικασίας απογραφής των μισθοδοτούμενων από το δημόσιο υπαλλήλων και λειτουργών.

* Στις 10 π.μ. στο υπουργείο Εξωτερικών συνάντηση του αναπληρωτή υπουργού, Δημήτρη Δρούτσα, με τον ειδικό σύμβουλο του γενικού γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, Alexander Downer.

* Στις 10 π.μ. στα γραφεία του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού (ΛΑΟΣ), ενημερωτική συνάντηση με τους εκπροσώπους της τρόϊκας Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα Διεθνές Νομισματικό Ταμείο Ευρωπαϊκή Ενωση) θα έχει ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ, Κ. Αϊβαλιώτης, η ευρωβουλευτής του κόμματος, Ν. Τζαβέλα και ο επίτιμος αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων Π. Γεννηματάς.

* Στις 10 π.μ. στην αίθουσα του Νομαρχιακού Συμβουλίου Λέσβου, συνάντηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, με εκπροσώπους Επιμελητηρίων και Παραγωγικών Τάξεων.

* Στις 10 π.μ. στην αεροπορική βάση Σέδες στη Θεσσαλονίκη, η ορκωμοσία των νέων σμηνιών της 46ης σειράς της Σχολής Υπαξιωματικών Διοικητικών (ΣΥΔ), παρουσία του αρχηγού του ΓΕΑ αντιπτέραρχου (Ι), Βασίλειου Κλόκοζα.

* Στις 10:30 π.μ. επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, στην αγορά της Μυτιλήνης.

* Στις 10:30 π.μ. στο υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, εθιμοτυπική συνάντηση της υπουργού, Αννας Διαμαντοπούλου, με τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμο.

* Στις 11:30 π.μ. μετάβαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, στην Καλλονή.

* Στις 12 το μεσημέρι επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, στο Δημαρχείο Καλλονής και επαφές με τοπικούς φορείς.

* Στις 12 το μεσημέρι η γενική συνέλευση των ιδιοκτητών Φορτηγών Δημόσιας Χρήσης κατά την οποία θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις. Μέχρι τη λήψη των αποφάσεων η απεργία συνεχίζεται κανονικά.

* Στις 12:30 μ.μ. συνάντηση της υπουργού Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Αννας Διαμαντοπούλου, με τον υπουργό Επιστήμης, Τεχνολογίας, Καινοτομίας και Φυσικών Πόρων της Ιρλανδίας, Conor Lenihan. Στη συνάντηση θα συζητηθούν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.